2777
2789
عنوان

بنظرتون‌ پشیمونه💔

89 بازدید | 7 پست

شوهرم گذشته افتضاحی داشته اولا با غرور میگفت من ال مردم و بل کردم

اما از موقعی ک تحقیرش کردم ک زبونشو ببنده حالا هرموقع گذشتشو یادش میارم سخت عصبی میشه و بهم میریزه و سرم داد میزنه 

مثلا امروز ی حرفای بدی زد در جواب بهش گفتم اگه من زنت نمیشدم و جمعت نمی کردم الان کف خیابون مث ی معتاد بودی 

خییییلی بدش اومد و بهش بر خورد اومد با پشت خارونش منو زد

ینی پشیمونه از گذشتش؟

اولا ک بنظر نمی یومد پشیمون باشه حالا دهنشو گل گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار دارین به گذشته کسی واقعا هرچی بوده تموم شده

کاری نداشتم خودش منو تحریک میکرد تا راجب گذشتش بدونم احساس غرور میکرد کلی دختر دورش جمع کرده منم ی جوری زدم تو پرش الان هیچچچچ اسمی ازش نمیاره

قشنگم بهترین قسمت یه رابطه نگه داشتن احترام همدیگه است.. گذشته ای که اتفاق افتاده رو نباید به روش بیارین یا تحقیرش کنین این فقط باعث دوریتون از همدیگه میشه، وقتی الان تغییر کرده چه لزومی داره اعصاب هردوتونو برای گذشته ها بهم بریزین

افرین همین جوری ادامه بده تا با قدرت برگرده به کارای قبلیش

تقصیر خودشه خودش منو تحریک میکرد هرجی پیامک و مخاطب قدیمی بود تو گوشیش پاک نکرده بود میدونست بهشون دسترسی دارم بعد با غرور میگفت مگه چیه همه دارن همه اینطوری ان همه الن بلن

پشت خارون جیه

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب