2777
2789
عنوان

با همکار بی ناموس چکار کنم

224 بازدید | 7 پست

برای اینکه یه مشتری رو رد نکنم ،چپن دشت نکرده بودیم 

یه جنسی و ۴۰تومن ارزون گفتم

خودشو زده به بیشرف بازی و رفت به کارفرما گفت که فلانی قیمت اشتباه میده اما من خودم قصدا گفتم که مشتری نره چون دشت نزده بودیم 

حالا صبحا که میایم. 

یک ساعت چهل دقیقه تو تایم کاری در نبود کارفرما می‌ره نمازخونه میخوابه ،میکاپ می‌کنه 

مشتری برای بخش اون میاد تو نبودش محبورم من بفروشم بخاطر همین دخل خودم میاد پایین 

امروز تیم ساعت رفت تو اشپز خونه دشتش و من زدم 

میاره جلو چشم من دوستاش صدا میزنه صبحونه میخورن با قاشق و بشقابی که من دادم بهش اونجا.بعد تعارف منم نمیکنه😂

من لنگ تعارف اون نیست بخدا چون لقمه میبرم فقط میگم شعورش در همین حده

اون ها یمالی میکنه ولی من نمیتونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟

انقد ذاتش ترسناکه حد نداره

الان اومده میگه من آدم شناسم میگم منو بگو 

میگه تو یه رک بیشعوری یمن میگه 

چون صبحونه میخوره توقع داره من ظرفش و بشورم و منم نمیشورم

۸سالم از من بزرگ تره

آخر امروز به صابکارم گفتم اگر رفتم بدون سر اینه 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بی شعوره، تو مث اون نباش. راهت درسته و همینو برو

پر شدم به صاحب کارم گقتم عذاب وجدان گرفتم 

نمی‌دونم اون چجور انقد ادم فروشی راحت براش

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
چرا مجبوری تو بفروشی ، وظیفه توئه؟

دوربین چک میکنن ببینن غرفه خالیه یکی حتما باید بره

پر شدم به صاحب کارم گقتم عذاب وجدان گرفتم نمی‌دونم اون چجور انقد ادم فروشی راحت براش

عذاب وجدان؟ کاری نکردی که عذاب وجدان بگیری. یه جاهایی هم باید مث خود طرف باشی تا حساب کار دستش بیاد. خوب کردی.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه