2777
2789

یه خانم بود می‌گفت من سفید تو پر هستم 

شوهرم  بی عرضه ست من ماهی 50 نایلون خرج خودم میکنم رفتم پایین تر دیدیم میگه من ماهی 2 تا 3 تومن کلا خرجمعه

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

تاپیک های خودم یکی دوبار رفت فیک بود

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پربازدید را نمیخونم اکثرا...

دکتر مه لقا را میدونم که البته تو پربازدید نرفته بود ولی لایک زیاد داشت 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

پربازدید را نمیخونم اکثرا...دکتر مه لقا را میدونم که البته تو پربازدید نرفته بود ولی لایک زیاد داشت

دکتر مه لقا جریانش چی بود؟

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

اون دختره که میگفت دندون پزشکی میخونه

ولی در واقع دانش اموز بود

کلی هم توهین کرد چرا ما دروغشو رو کردیم کلااااا فیک بود بازم تاپیک میزنه ها😄

یا یه کاربر دیگه میگفت بابام میخواد برام ماشین بخره

اونم فیک بود لو رفت

یکی هست هنوز لو نرفته ولی میگه خانوادش مهاجرت کردن

خودشم میخواد بره

ولی همین امسال تو خرداد سوالای امتحان فیزیکشو پرسیده میگه برای فامیلمونه

اخه کی برای فامیلش ۴ صفحه سوال فیزیک تو این سایت میپرسه اونم دانش اموزه چند جا اشاه کرده تو تاپیکاش

بزرگوار خودشو فوق تخصص زنتیک معرفی می‌کرد که با یه قاضی معروف که پولاد تو بانک‌های خارجی بود ازدواج کرد‌. عکسهای نتی رو برمی‌داشت ادیت میکرد و می‌گفت عکسهای خونه زندکی خودمه

اون دختره که میگفت دندون پزشکی میخونهولی در واقع دانش اموز بودکلی هم توهین کرد چرا ما دروغشو رو کردی ...

ولی من نمیدونم با تاپیک فیک زدن و مردم و سرکار گذاشتن چی گیرشون میاد

عکس مراسم  عقدش را از یه پیج برداشته بود و فتوشاپ کرده بود...عکس سفره غذاش فتوشاپ ضایع داشت و لیموها روی هوا بودند و قانون جاذبه زیر سوال رفته بود...

چادر نماز هدیه مادربزرگش تو یه پیج جا مونده بود و ...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

گربه ملوسمم😐😐😐😐ینفردیگم بود ک میگفت زن پسرعمومم و براتولدم عموم اپل خریده و ازاین حرفا

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بزرگوار خودشو فوق تخصص زنتیک معرفی می‌کرد که با یه قاضی معروف که پولاد تو بانک‌های خارجی بود ازدواج ...

اوههههه😲😲