2777
2789
عنوان

پزشکی تهرانو میارم

162 بازدید | 16 پست

بیست وسه سالمه یکم واسه دیر شدن  ازدواج میترسم  بگیرن بچه های علوم پزشکی؟؟ دست خودم نیست حساس شدم  دوس ندارم بالای بیست وپنج سال ازدواج کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من پزشکی تهرانم

متاسفانه بچه ها اصلا بگیر نیستن!

بیشتر دنبال دوستی های مسخره هستن

مگه بچه های لیسانس به پزشکی بگیر باشن

چون اکثرا اصلا سال اولی هستن 

ولی دوره بالینی میگن خیلی بهتر میشه 

اگه از خود محیط دانشگاه میخوای ازدواج کنی احتمالش کمه 

ولی اگه خودت خارج از دانشگاه آشنا از علوم‌پزشکی داشته باشی یا صبر کنی تا دوره بالینی موقعیت های خوبی داری 

عنوان: پزشکی

متن : ازدواج

😂😂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

سلام عزیزم من پزشکی تهرانممتاسفانه بچه ها اصلا بگیر نیستن!بیشتر دنبال دوستی های مسخره هستنمگه بچه ها ...

اتفاقا من خودمم با لیسانس به پزشکی قبول میشم ولی به خاطر همین موضوع خاستگارامو رد کردم یه موقعیت خیلی خوبی داشتم برای ازدواج اونم رد کردم گفتم که موقعیت بهتری نسیبم میشه دوره بالینی منظورت دوره کار آموزی هست یا اینترنی؟ 

سلام عزیزم من پزشکی تهرانممتاسفانه بچه ها اصلا بگیر نیستن!بیشتر دنبال دوستی های مسخره هستنمگه بچه ها ...

شنیدم وقتی واحدای عملی بیمارستان شروع بشه موقعیتای خوبی هست ولی نمیدونستم که حقیقت داشته باشه