2777
2789
عنوان

مسافرتیم ولی حال روحیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 51 پست

معلوم ک گند زدی ب مسافرت بقیه هم برا همین کارات برا هیچکس مهم نیس 

وقتی خودتم نمیدونی چته چرا توقع داری بقیه بخاطرت از تفریحشون بگذرن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ول کن تروخدا . ببین بلاخره ک بر میگردی خونت مهم الانته ک باید لذت ببری . یکی مث من ک ۷ساله مساف ...

عزیزم میدونم چی میگی ولی وقتی دل بگیره به این راحتیا نیست میخام بگردم بغض نمیزاره میرم بیرون بخندم یهو میخاد اشکم بریزه

معلوم ک گند زدی ب مسافرت بقیه هم برا همین کارات برا هیچکس مهم نیس وقتی خودتم نمیدونی چته چرا توقع دا ...

این  چ حرفی بود اخه .. برا همه پیش میاد عزیزم ..

بجای روحیه دادنتونه کاش یکم درکش کنیم

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

معلوم ک گند زدی ب مسافرت بقیه هم برا همین کارات برا هیچکس مهم نیس وقتی خودتم نمیدونی چته چرا توقع دا ...

شاید اگر یک لحظه حال منو داشتی این حرفو نمیزدی فقط یک لحظهه

این چ حرفی بود اخه .. برا همه پیش میاد عزیزم ..بجای روحیه دادنتونه کاش یکم درکش کنیم

حرف بدی نزدم 

من وقتی حالم گرفتس میدونم چمه 

مثلا ی اتفاق بدی افتاده،دلتنگ کسیم،با کسی بحثم شده و.......ایشون حتی خودشم نمیدونه چشه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم