2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد آموزی نداره که🤨

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

اگه فردا دیدی یکی پهن گاو گوسفند اویزون کرد و گفت ترنده

بقیه هم بدون هیچ فکری میرن میخرن

حتی اگه شده باشه از نون شبشونم بزنن

هیچ منطقی تو اینجور ادما نیست

این همه گلایه مندیم چرا بعضی ادما عقل ندارن

بعد میبینی برای عروسک صف کشیدن جواب سوالتو میگیری

بدآموزی نداره فقط بیخودی گرونه چون یکی از سلبریتی ها خرید بقیه بی فکرام رفتن دنبالش 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

قیافش که شبیه یه نوع جن 

میگن تسخیر شده هم هست تو هر خونه ای اومده بلا سرشون اومده البته اورجینالش 

گرونیشم چون ترند شده یه عده حاضرن پول زیاد بدن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بد اموزی ک نداره ولی خب بچها ممکنه بخاطر چشم و هم چشمی بخوان و بعضی خانواده ها نتونن بگیرن یا توانشو نداشته باشن

البته الان ۳۰۰ ۴۰۰ ایشم دیدم فیکشو دست فروشا میفروختن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

به  نظرم چیز خاصی نی شایعه  کردن    که پرفروش بشه   همین

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم