2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل از منه

80 بازدید | 4 پست

نمیدونم چرا هنوز نتوستم هیچ دوستی داشته باشم هرجا میرم حرف میزنم ها آدم ساکتی نیستم حتی مطابق با همون جمع رفتار میکنم صحبت میکنم با بقیه مهربونم  و شوخی و هرچیزی که نیازه برای ارتباط با بقیه رو رعایت میکنم اما هیچوقت نمیتونم دوستی داشته باشم حالا داخل هر جمعی یا هر کلاسی ... ولی حالا بوده من دیدم داخل کلاسی که رفتم از یکی که خوشم میومده باهاش صمیمی شم یکی دیگه صمیمی شده و خیلیم رابطه شون خوبه ولی برا من پیش نمیاد نمیدونم چرا نظرتونو بگید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تاحالا فوضولی نکردم تیپمم ترند حرف زدنمم مشکلی نداره

برو یه مشاور خوب ،تجربه اونا بیشتره

مثلا یه دختر تو فامیل داریم ،واقعا دختر خوبیه ولی هر کسی میبینه میگه نچسبه ،خودشو خیلی دست بالا میگیره،از موضع بالا با دیگران برخورد میکنه

برو یه مشاور خوب ،تجربه اونا بیشترهمثلا یه دختر تو فامیل داریم ،واقعا دختر خوبیه ولی هر کسی میبینه م ...

من هیچوقت با هیچکس بدرفتاری نکردم یا حتی چ‌صی و غرور بیخود هم نداشتم همیشه خاکی و خودمونیم ولی آخرش...