2777
2789
عنوان

نمی‌دونم همسرم خائنه یا نهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 92 پست
درک میکنم هر لحظه افکاری وارد ذهن ادم میشه مثل خوره ذهن ادمو میخره

ببخشید دست مردها بازه برای مچ گیری که...ما خانمها شاید محدودیت مالی و...داشته باشیم.مثلا شما میتونید برید یه جایی مثل بالای کمدی چیزی قایم شید با دوربین مداربسته نصب کنید.یا بپا بگذارید.

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دست مردها بازه برای مچ گیری که...ما خانمها شاید محدودیت مالی و...داشته باشیم.مثلا شما میتونید ...

نه اینجوری نیست 

اگه خیانت تایید بشه اوار رو سر ادم خراب میشه 

هر لحظه دلم ادم هررری میریزه و میگه کاش دروغ باشه نکنه واقعی باسه 

اونوقت ابرو داری رو ادم چکار کنه 

به همین راحتی نیست 

بنظرم فقط مچ گیری نیست 

همه چیز بعد از مچ گیری شروع میشه، ایا میشه بخشید میشه بازم اعتماد کرد! اگه ببخشیم واقعا میتونیم به روش نیاریم و زندگی تازه شروع کنیم و.... 

از طرف مقابل مون کلی خاطره قشنگ داریم اونارو چه کنیم؟؟؟؟؟ 

خیلی موارد هست 

بهم بگو خب تست و..رو بلده منفی میکنه

ببین گلم اگر از اون کیت ها بخری منتظر بمونی وقتی میخاد بره دستشویی بهش بگی الان تست بده اگر بهانه آورد مثبتع اگر هم تست داد اون لحظه دیگه هیچ کاری نمی‌تونه بکنه منفی بشه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

ببین گلم اگر از اون کیت ها بخری منتظر بمونی وقتی میخاد بره دستشویی بهش بگی الان تست بده اگر بهانه آو ...

انجام نمیده هردفعه ب ی دلیل

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نه اینجوری نیست اگه خیانت تایید بشه اوار رو سر ادم خراب میشه هر لحظه دلم ادم هررری میریزه و میگه کاش ...

متاسفانه معلومه شما مطمعنی....خیانت مردها تو جامعه ما اینقدر پررنگ نیست تا زن ها...به یه نفر بگین نصیحتذکنه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یعنی خیانت زنها بیشتره تا مردها؟

نه...خیانت زنها خیلی قبحش و عوارضش و صداش و تاثیراتش و.و.و. بیشتر هم.مردها نهایتا غلط کردم و....هرچند دل زن صاف نمیشه ولی اونطوری که باید کرد تنبیه نمیشه

عجب بیهوده تکراریست دنیا