2777
2789
عنوان

از اپرتور لیزرم پرسیدم گفتم لیزر میکنی جواب عجیبی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم زیر بغله که سرطان سینه میاره من خودم شنیدم چندجا اصلا زیر بغل لیزر نمی‌کنند میگن سرطان میاره

دیگه گذشت چی بگم والا🚶‍♂️

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

خب ادما فرق دارن ولی چرا ادم باید جایی که اینقدر مهمه رو لیرز کنه دیگه به آقا بگید یه جارو شیو شده ب ...

اپیلاسیون خیلی بهتره .بعد مدت طولانی خیلی کم میشه کلا ،من بخاطر خودم رفتم کلا آدم دلش میخواد همیشه مرتب باشه من ده سال پیش رفتم .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

به این نتیجه که خود دکترا میگن.خدا که برای زیبایی اون موهارو نزاشته رو بدن شما دلیل داشته!

من نه دیدم و نه شنیدم که دکترا این حرف رو بزنن. 

خیلی هم تحقیق کردم هیچ مقاله ایی یا مطلب علمی معتبری ندیدم که در مورد رابطه لیزر موهای زائد و سرطان و نازایی مطلبی گفته باشه‌.

نه مقالات ایرانی و نه مقالات خارجی.