رفتم در خونشون ولی فککنم دست خالی پسم زدنم میدونمگنه کارلووی فک میکردم زور حضرت عباس (ع) ازگناه من بیشتر باشه ولی من امسال اربعین برای اولین بار پیاده رفتم به التماسشون بیوفتم حل کنند فک کنم نشد که بشه داغون داغونم کنکور هم دارم هعیی
بهشون اعتماد کن و سعی کن زورکی چیزیو نخوای درخواست کن ولی گاهی ما انگار طلبکار باشیم خدای نکرده می ر ...
قربونشون برم دادن ولی نصفه نیمه دادن ی کسی که محال بود و من خیلی سال دوستش داشتم مطمئنم کار خودشون بود که بهم علاقه پیدا کنه ولی باباش راضی نمیشه و نشه من میمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوست عزیز ...دیگه از این بهتر که اجازه دادن صداشون کنی ؟!باید خدا بخواد که این اجازه رو به ادم بده .اول ائمه مارو یاد میکنن بعد ما صداشون میکنیم ...با نذر و ..دست خدا رو نبندید ..بگید خدایا اگر صلاحه بشه ..خیلی چیزها از نظر ما بهترینه اما از نظر خدا نه ...بسپار بخدا .وقتی سپردی واقعا دیگه بسپار ..اونی بشه که خیر دنیا و اخرتتو داشته باشه ...ایه قرانه که خیلی چیزها رو شما خیر میبینید اما شر میشه .و برعکس شما شر میبینید اما خیره ...