2777
2789

۴،۵سال پیش عشقمون دو طرفه بود ولی الان از حسش خبر ندارم

هی میگم شاید دوسم داره فلان

شاید بگید باید خودش میگفت ولی اون از راه غیر مستقیم خواست از حسم مطمئن بشه که من نگفتم

چیکار کنم بگم؟یه پست تو اینستا هست اگه دوسم نداشتی پی اون نگاها چی بود

میگم اونو بفرستم؟یا متنی بگم بهش محترمانه؟

ببین من طبق تجربم فهمیذم به اکثر پسرا نبتید احساساتت رو بگی 

بگی دور برمیدارن فکر میکنن کین و ...

به نظرم باهاش الکی برو حرف بزن 

سعی کن از زیر زبونشبکشی عموما ساعتای بعد یک شب خوب به حرف میان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فالوش ندارم استوری خاصیم نمیزاشتروم نمیشه دیگه ریکوئست بدم

بیین یچیزی که من میدونم ی پسز اگه تو رو بخواد هر جور شده میگه 

ولی خب اگر شجاعت رد شدنت از سمتشرو داری 

اگه خدایی نکرده ردت کرد و پرو بازی دراورد برو بگو تا پسفردا برات حصرتی نمونه نگی اگه میگفتم شاید میشد

بیین یچیزی که من میدونم ی پسز اگه تو رو بخواد هر جور شده میگه ولی خب اگر شجاعت رد شدنت از سمتشرو دار ...

اره ولی اون یکیو میفرستعد تا ببینه میخوامش یا نه ولی من نمیگفتم شاید ترسید حسی نباشه امکانش هست؟

همینو میگم همش میگم نکنه ازدواج کنه به حسرت بزرگی شه برام

اره ولی اون یکیو میفرستعد تا ببینه میخوامش یا نه ولی من نمیگفتم شاید ترسید حسی نباشه امکانش هست؟همین ...

ببین پسرا 

همیشه تو همون احساسات نمیمونن

بعد مدتی کلا مبگردن دنبال نقاطضعفت 

ولی حب اگر اره حصرت میشع برو بگو 

اما خب قبلش بیین رل نداره

ببین من طبق تجربم فهمیذم به اکثر پسرا نبتید احساساتت رو بگی بگی دور برمیدارن فکر میکنن کین و ...به ن ...

نظر منم اینه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد