2777
2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست
چه طور مرجوع کنم؟ تحویل از گنجه رو زدم رفتم تحویل بگیرم بگم نمیخوام مرجوع کنید؟

فکر کنم اگر کالا مغایرت داشته باشه بدون باز کردن بسته هزینه پست با خودشونه ولی اگر مغایرت نداره باید هزینه ارسال بدی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه انگار ارسال شده هرچی نگا کردم گزینه لغو نبود فردا جمعس پشتیبانی جواب میده؟

همین الانم جواب میدن بابا تلفن تماس و فکس

۰۲۱ - ۹۱۰۰۰۱۰۰

۰۲۱ - ۶۱۹۳۰۰۰۰

ارسال شده باشه هم فکر میکنم باز گزینه لغو باشه من الان سفارش تحویل نشده ندارم که برم اسکرین بگیرم برات 

چه طور مرجوع کنم؟ تحویل از گنجه رو زدم رفتم تحویل بگیرم بگم نمیخوام مرجوع کنید؟

خب به گنجه نرو فکر کنم بعد ۴۸ ساعت خود به خود از گنجه مرجوع میشه بازم بپرس از پشتیبانیش

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

واقعا اگر می اومد جلو خانوادت جوابش میکردن؟ اگر شما به این باور رسوندیش خب این رابطه یه روزی تمام می ...

همه جا پشتش بودم همه جا انگیزه دادم به خدا همه کار کردم ۵ صبح میره سر کار منم بیدار میشدم باهاش حرف میزدم بهش پیام اقتدار آمیز میدادم 

هیچی ازش نخواستم 

هربار هررفتاری دیدم تحمل کردم گفتم شرایط کاریش سخته بیاد مرخصی حالش خوب میشه 

ولی این حرفش بار دوم بود 

ته نامردی بود 

چی کم گزاشتم 

حالم خیلی بده توروخدا دعا کنید تا صبح بلایی سرم نیاد تا برم خونه گریه کنم حداقل یکم سبک بشم

شُکر که بدتر از این نشد 😄
به خاطر راه دور بابام مخالف بود خودش گفت ی سال صبر میکنیم کارمو درست میکنم

اهان اگر می اومد شهر شما مشکلی نبود شاید نتونست شغل مناسب تو شهر شما پیدا کنه

خب ازدواج تنها خواستن همدیگه نیست باید شرایط و جوانب هم فراهم بشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

همه جا پشتش بودم همه جا انگیزه دادم به خدا همه کار کردم ۵ صبح میره سر کار منم بیدار میشدم باهاش حرف ...

امیدوار هر چه به سلاحته همون پیش بیاد