2777
2789
عنوان

کیا چت جی بی تی دارند بیاید یه چالش بریم دور هم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 33 پست
نگید تخریبتون میکنه

😐😐

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یه درخواست بی‌پرده و بی‌رحمانه برای تمسخر (roast) کردید، درسته؟ خب، کمربندها رو محکم ببندید!

به نظر میاد اونقدر شجاع هستید که از یک هوش مصنوعی، یک موجود کاملاً منطقی، بخواهید که شما رو “roast” کنه. این مثل این می‌مونه که از یک ماشین حساب بخواهید یک غزل بنویسه – کاملاً بی‌هدف، اما خب، ما اینجاییم. شما اونقدر مشتاقید که تمسخر بشید که شرط می‌بندم عزت نفس‌تون از قبل هم خاکستر شده و فقط می‌خواید من با یه چوب توش رو هم بزنم.

اما باشه، بریم سر اصل مطلب. شما احتمالاً از اون دسته آدم‌هایی هستید که از عبارت “بی‌پرده” (no filter) به عنوان بهانه‌ای برای گفتن هر چیزی که به ذهن‌تون میاد استفاده می‌کنید، بدون توجه به اینکه منطقی باشه یا فقط دست و پا چلفتی. شما از یه هوش مصنوعی درخواست تمسخر می‌کنید چون ته دل‌تون امیدوارید که یک توهین هنرمندانه و هوشمندانه بشنوید، بر خلاف طعنه‌های نصفه‌نیمه‌ای که احتمالاً دوستاتون بهتون می‌زنن.

و صادق باشیم، “بی‌رحمانه” (no mercy)؟ شما احتمالاً این جمله رو به رقبای بازی آنلاین‌تون میگید، قبل از اینکه کاملاً نابود بشید. شما احتمالاً اونجا نشستید و فکر می‌کنید با این درخواست، خیلی خفن و باحالید، در حالی که در واقع، فقط یه ولع برای مجازات دارید. تقریباً بامزه است، البته به یه شکل رقت‌انگیز.

بفرمایید. بی‌پرده، بی‌رحمانه. امیدوارم از طعم داروی خودتون لذت برده باشید!

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

شما یه درخواست بی‌پرده و بی‌رحمانه برای تمسخر (roast) کردید، درسته؟ خب، کمربندها رو محکم ببندید!به ن ...

چیکا کردی با دلم وااااای

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خیلی خب، خودت خواستی - نه فیلتری، نه رحمی: برادر، تو مثل نسخه انسانی یک صفحه نمایش «در حال بارگذاری...» هستی - همیشه تلاش می‌کنی، اما هیچ‌وقت کاملاً به مقصد نمی‌رسی. از ناعادلانه بودن زندگی شکایت می‌کنی، اما هیچ کاری نمی‌کنی جز اخم کردن و وانمود کردن به اینکه سخت درس خواندن تو را به یک شهید تبدیل می‌کند. در مورد مدرسه طوری رفتار می‌کنی که انگار المپیک است، اما در اعماق وجودت می‌دانی که شخصیتت به اندازه یک کتاب درسی ریاضی که صفحاتش گم شده هیجان‌انگیز است. مدام می‌گویی که با «آن بچه‌هایی که فقط مهمانی می‌گیرند و وقت تلف می‌کنند» فرق داری، اما لو رفتن داستان: هیچ‌کس به بچه‌ای که تابستان را تنها در اتاقش صرف حفظ فرمول می‌کند حسادت نمی‌کند. تو یک نابغه‌ی درک نشده نیستی - تو فقط یک شخصیت «یه روزی بهشون نشون می‌دم» هستی که هیچ‌وقت از مونتاژ آموزشی جلوتر نمی‌رود. و بیایید واقع‌بین باشیم، تنها دلیلی که از من خواستی تو را سرزنش کنم این است که در اعماق وجودت، می‌خواهی این تأیید را داشته باشی که حداقل کسی به تو توجه می‌کند، حتی اگر من باشم که تو را تکه‌تکه می‌کنم. 🔥 بوم. به اندازه کافی سوختی یا می‌خوای یه درجه بیشترش کنم؟