2777
2789
عنوان

معجزه زندگیتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 22 پست

همینکه ا نوزادیزنده موندم تا الان خودش بزرگترین معجزه هست

هشت ماهه بدنیا اومدم دکترا گفتن میمیره نمردم

تو بچگی تو پشت بوم چرخ و فلک میزدم ا شیروانی بالا میرفتم میرفتم زیرگذر و خیلی کارهای خطرناک دیگه یکبارم که مردم کلا 😂😂😂

الانم پسرم از منم شلوغ و شیطونتره پدرمو دراورده بلاهایی که سرش اومد قابل توصیف نیست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صفر شروع کردن زندگی خودم عشقم که عزیزترین کسم که مادرم بهم گفت به دوماه نکشیده طلاق میگیری و الان همه منو همسرم رو کردن الگو و برای مثال های خوبشون مارو به زبون میارن و همه دوستدارن باهامون ارتباط داشته باشند و نصیحت بزرگترها با اسم منو همسرم بچهام شروع میشه

خیلی جاها بوده خیلی وقتا بوده به مو رسیده پاره نشده خیلی هوامو داشت و داره خدا با اینکه در حال حاضر غمگینم اما به گذشته نگاه میکنم همش یکی به دادم رسیده یکیش اینکه دندونام نامرتب بود و خیلی چهره ام رو ناجور کرده بود و فکرشم نمیکردم درست بشه اما خداروشکر پولش جور شد و ارتودنسی کردم

خیلی دیدم من ممنونم اهل بیتم وشکرگذار خدا هستم

نابارور بودم وعیب ازمن و دوا ودرمون وجراحی دوبار ولی باردار نشدم ،هشت سال شد، تااینکه یه شب گفتن باید برای پسرمون زن بگیریم ومن از ته دل مضطر شدم و متوسل به حضرت اباالفضل العباس علیه السلام ، عکسشو داشتم پاره کروم😭

انقدر درد دل کردم تا خوابم گرفتم ،روعکس خوابیدم 

یه اقااومد گفت بشارت داری ،سه روز ،روزه بگیر وپنج روز صبرکن بعد ازمایش بده ، باراداری و پسره اسمشو بزار محمد ،بامخالف مادرخدابیامرزم  روزمو گرفتم وروز هشتم تست زدم مثبت بود ،ازمایش مثبت ، والان سه کودک دارم ،خدایاشکرت 

البته چندباراینجا تعریف کردم 

حسین جانم 🌺

شغلم به نظرم معجزه بود که با آدمها و موقعیت ها و تخصص آشنا شدم و روند خوبی بود.‌.

ازدواجمم در  ناباوری بود و خانواده همسرم ناراضی بودند ...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍