2777
2789

واقعا برای طلاق و مهریه پول به وکیل ندید چون کار سختی نیست

خودتون دادخواست معمولی هم بدید کفایت میکنه

مسئله ای نیست که وکیل خوب یا بد باشه چون اصولا وکلای خوب پرونده خانواده قبول نمیکنن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برای طلاق و مهریه پول به وکیل ندید چون کار سختی نیستخودتون دادخواست معمولی هم بدید کفایت میکنه ...

درسته برای منم کاری نکردن 

اما خوب باید چه کرد؟ وقتی کاری پیش نرفت 

وقت امم گرفته میشه جهت رفتن به دادگاه .... 

دو سال نیم گذشته طلاق انجام نشد 

🕊
عزیزم تعرفه مشخص نداره یعنی مثل جراح ها میمونه هر کس با توجه به سوادش قیمت خودشو داره و اینکه کدوم ش ...

شما تهران یا کرج هستید !؟ 

درسته

ولی کلیت نباید تعرفه ای مشخص داشته باشن ؟؟ 

🕊
درسته برای منم کاری نکردن اما خوب باید چه کرد؟ وقتی کاری پیش نرفت وقت امم گرفته میشه جهت رفتن به داد ...

عدم تمکین داده شده؟ بذل مهریه کردید؟ مفارقت جسمانی دارید؟

عدم تمکین داده شده؟ بذل مهریه کردید؟ مفارقت جسمانی دارید؟

بله عدم تمکین گرفت رفت به جا پرت روستای ورامین خونه گرفته 

جای داغون ... که نرم اما رفتم و کلا شب خونه نمیومد 

از خونه ای ک داشتیم گذاشت رفت و من مدارک و ویدو دارم اما قبول نکردن و نفقه و مهریه گذشته و آینده بخشیدم اما باز طلاق رد کردن ‌‌‌‌ متاسفانه مدارک پزشکی قانونی نداشتم برای تمام کتک کاری ها 

🕊
بله عدم تمکین گرفت رفت به جا پرت روستای ورامین خونه گرفته جای داغون ... که نرم اما رفتم و کلا شب خون ...

حالا این مورد کمی خطرناکه ولی میشه از همسایه ها استشهاد گرفت که همسرتون خونه رو ترک کرده

همینطور میتونید براش اظهارنامه بفرستید و به اون اظهارنامه استناد کنید این خودش قدم خیلی خوبی و مطمئن تره.همینطور میتونید از خانواده خودش و خانواده خودتون برای این مورد که خونه رو ترک کرده استفاده کنید

البته خود اون الزام به تمکینی که گرفت باتوجه به اینکه شما برای نفقه مشکلی نداشتید میتونستید به عدم تمکین ادامه بدید و خودش مفهوم این رو میرسوند که شما کراهت از زوج دارید و خودش موجب تحقق عسروحرج میشد و وقتی تمکین کردید این خودش یکم مسیر رو طولانی تر میکنه