2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب شغل ناخنکاری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمی‌پسندم دیدگاه خودم را میگم کهیک شغل کثیفی هست که با ناخن که محل تجمع میکروب و باکتری هست سرو ک ...

پ اگه شغلی دارین ک مناسبه بگین لطفا ک شدیدا نیاز ب کسب درآمد دارم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
الان میان میگن پولش حرامه🤣

خوب غزیزم نظرشون شاید مثلا من اگر اعتقاد نداشتم این شغل انتخاب میکردم یکی اعتقاد نداره بره انجام بده 

خوب رفتی ناخن بکاری طرف یه برگه بزرگ زده که از طرف مراجع که بگه مثلا کاشت برای وضو و غسل اشکال نداره این دروغ نیست

اگه ورزش خاصی رو دنبال کردین برای مربیگری اقدام کنید ، اگه زبانتون خوبه با موسسه ها کار کنید.

ولی اگه استعداد ارایشگری خوبی دارین به نظرم از دستش ندین..

شما ببینید در چه زمینه های هنر و مهارت دارید

چند مورد را بنویسید 

و معایب و مزایا هم بنویسید 

اون موردی که هفتاد درصد با شرایطتتون سازگار بود انتخاب کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شما ببینید در چه زمینه های هنر و مهارت داریدچند مورد را بنویسید و معایب و مزایا هم بنویسید اون موردی ...

من خیاط هم هستم اما درآمدش کافیه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
من خیاط هم هستم اما درآمدش کافیه

خیاطی برای مزون حرف نداره  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خوب غزیزم نظرشون شاید مثلا من اگر اعتقاد نداشتم این شغل انتخاب میکردم یکی اعتقاد نداره بره انجام بده ...

بله درسته اعتقاد هر کس برای خودش مهمه

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی