2777
2789
عنوان

نمیفمم چرا تو خونه پدر پیشرفته عیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست
چن سالتهمن خیلی دختری بودم اهل پیشرفت استعدادم کور کردن

امروز رفتم تو۲۶سال..سعی کن ایندتوبسازی چون ماهادیگه دختر مجرد قبل نیستیم که من ازوقتی اومدم ت پدرم ازفرداش رفتم دنبال کار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت چیهاتفاقا حرفی خواهرم زد، بلده ادمو خراب کنهدر قفل میکنن 🤣

یه کم یه کم عادتشون بده تا بتونی استقلال پیدا کنی.

منظورم این بود که ابزار استقلال رو داشته باشی مثل موبایل، حساب و کارت بانکی، که فکر کنم داری. کلید هم که احتمالا داری.

حالا هر جا میخوای می تونی بری. 

به بهانه های ساده و کوچیک برو بیرون تا عادت کنن.

مثلاً بگو میرم دکتر، فیزیوتراپی و ماساژ. بگو بدنم درد میکنه هر ماه باید برم. یا حالا هر بهونه ی بهتری که خودت میدونی.

این روش من بود😂

کم کم عادت میکنن و از اینجا به بعد کار پیدا کن. پولت که یه کم زیاد شد، برو خوابگاه با دیگران زندگی کن. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

امروز رفتم تو۲۶سال..سعی کن ایندتوبسازی چون ماهادیگه دختر مجرد قبل نیستیم که من ازوقتی اومدم ت پدرم ا ...

والا بدشون میاد اسم اینده بیاری

من ۹ سال پیش بود فقط ۲ هفته متاهل شدم خودمم نخواستم

دیگ هی خواستگار دارم تا الان شوهر نمیکنم

حوصله مرد ندارم

فقط دق میکنم ک نذاشتنم خودی نشون بدم

یه کم یه کم عادتشون بده تا بتونی استقلال پیدا کنی.منظورم این بود که ابزار استقلال رو داشته باشی مثل ...

ت چن سالگی رفتی

خودمو بزور گرفتم شوهر نکنم

یهو دیدی تا یذره موفق شدم شوهر کردم

دق میخورم من همش خونه پدر بودم نذاشتن الان موفق باشم سرکار باشم

بدم ازشون میاد

بخوام زمانی شوهر کنم میرم شهر دور قطع رابطه کنم

یه کم یه کم عادتشون بده تا بتونی استقلال پیدا کنی.منظورم این بود که ابزار استقلال رو داشته باشی مثل ...

تازه مهر بزور بعد ۲۴ سال میخوام برم دانشگاه

دیگ میگن دانشگاه رفتی نگو کار میخوام

خو چ ربطی داره؟ 

میخوام کار هم کنم

اصن چرا جلوم میگیرن نمیدونم

چن سالتهبرا ت چطورنباورم نمیشه کسی اینطور باشه چون رسما نابودیه

۳۳ سالمه. خیلی گیر میدادن اما انگار ۳۰ سالم که شد، آروم‌تر شدن. با خودشون گفتن این دیگه پیرزنه🥲

تو خونه بیکار بودم اما خیلی تمرین میکردم که بتونم به یه شغلی برسم چون کار تو رشته ی خودم پیدا نمیکردم(انسانی)

از لحاظ روانی هم برای خودم زندان ساخته بودم و استقلال و پیشرفت رو سخت کرده بود. حرفای مادرپدرم رو باورکرده بودم که نمیشه/نمی تونم...

کاربری دست ۷ نفره. ❕

تازه مهر بزور بعد ۲۴ سال میخوام برم دانشگاهدیگ میگن دانشگاه رفتی نگو کار میخوامخو چ ربطی داره؟ میخوا ...

چون خودشون زندگیشون بده و موفق نشدن. جلوی تو رو هم می خوان بگیرن.

یا حسادت دارن.

از من نصیحت که اگه می تونی در کنار دانشگاه رفتن، یه مهارت پول ساز هم یاد بگیر. که اگه اون نتیجه نده... 

کاربری دست ۷ نفره. ❕