2777
2789
عنوان

درد زیر شکم سمت چپ ؟نرماله

14432 بازدید | 22 پست

بچه ها ایا درد زیر شکم تو هفته های اول بارداری عادیه من خیلی درد دارم دیروز بی بی زدم مثبت بود نافم و زیر دلم خیلی درد میکنه دو هفته از پریم گذشته

عزیز جان میخوای بلند شی یهو بلند نشو یا حرکتای یهویی انجام نده.به نظرم ممکن کیست داشته باشی چون منم همینطور بودم سونو که رفتم کیست تو تخمدان چپم دیده شد که دکتر گفت مهم نیست به خاطر بارداریه کم کم جذب میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم اوایل بارداریمه و سمت چپم درد خفیفی داشتم و همینطور حالت انقباض،،، دکتر گفت طبیعیه ولی اگه زیاد شد استراحت کن و زیاد کار نکن. الان دیگه خوبم و مشکلی ندارم،شما هم کمی استراحت کن درد خفیف من یک هفته طول کشید

عزیز جان میخوای بلند شی یهو بلند نشو یا حرکتای یهویی انجام نده.به نظرم ممکن کیست داشته باشی چون منم ...

هی میترسم باردار نباشم و همش به خاطر این کیست باشه یا هرچیزی حالت تهو رو چیکارش،کنیم انگار غذا تو گلومه 

من هم اوایل بارداریمه و سمت چپم درد خفیفی داشتم و همینطور حالت انقباض،،، دکتر گفت طبیعیه ولی اگه زیا ...

من از دیروز که فهمیدم دردم شروع شد واسم جالبه 

هی میترسم باردار نباشم و همش به خاطر این کیست باشه یا هرچیزی حالت تهو رو چیکارش،کنیم انگار غذا تو گل ...

وقتی بی بی چم مثبت باشه حتما بارداری،حالت تهوع هم که داری! شما برو آزمایش  بده تا مطمئن شی

عزیزم یه سونوبده خدایی نکرده طرف زیرشکم چپت مال بارداری خارج ازرحمی نباشه منم اینطوربودم

شدید نیست زیاد قابل تحمله منتظرم باز بشن ازمایشگاها تا اول برم ازمایش بار داری بدم بعد سونو چون تازع ه بی بی زدم

هی میترسم باردار نباشم و همش به خاطر این کیست باشه یا هرچیزی حالت تهو رو چیکارش،کنیم انگار غذا تو گل ...

نه نگران نباش گلم ان‌شاءالله حتما بارداری عزیزم برای حالت تهوع ام نمیدونم باید چیکار کنی فقط میدونم سیرابی میگن خوبه.فکر وخیال زیاد نکن عزیز

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شدید نیست زیاد قابل تحمله منتظرم باز بشن ازمایشگاها تا اول برم ازمایش بار داری بدم بعد سونو چون تازع ...

ایشا...که چیزی نیست نگران نباش خدابزرگه فقط آدم بایداحتیاط کنه

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
منم همین مشکل ودارم قبلا خیلی داشتم اما الان کمتر شده ولی باز نگرانم منم اول بارداریمه

من تازه یه روزه شروع شده دردش هست اما قابل تحمله این نیست که شدید باشه فقط تیر میکشه