2777
2789

یا حالا کمتر بیشتر...

میتونید بگید چقد خوابونید ک وام داد؟؟؟و اینک مبلغ وام و مدت زمان باز پرداخت چقد بوده؟؟؟تروخدا راهنمایی کتید

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم این کارو نکردم ولی تا اونجا که می‌دونم وامها سقف داره قبلاً مثلا سیصد میلیون بود و اینکه بعضی بانک‌ها دوماهه بعضیا سه ماهه بعضیا شش ماهه برابر پول خودت بهت وام می‌دن و اینکه ضامن معتبر با حقوق نسبتا بالا هم میخواد 

بنظرم بهتره بری مستقیم بپرسی بانک ملی بانک مهر و رسالت رو می‌دونم البته شاید بانکهای دیگه هم باشه که باید بری بپرسی که باید پول بخوابونی بهتره بیشتر پولتو طلا بخری یا مثلا خونه ای بخری و با اوراق وام مورد نظرتون بگیری 

خودم این کارو نکردم ولی تا اونجا که می‌دونم وامها سقف داره قبلاً مثلا سیصد میلیون بود و اینکه بعضی ب ...

مدت بازپرداخت می‌دونم رسالت از همه کمتره مگر اینکه مدت طولانیتری  پولتو بذاری تو بانک بمونه بازم بری از نزدیک بپرسی خیلی بهتره