2777
2789
عنوان

فرهنگیان فقط افراد بومی اون استان میپذیره⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 22 پست
خب مثلا اگه محل تحصیل و محل خدمت هر دو خراسان باشهمیشه بعد تحصیل ، رف توی شمال کشور کار کرد؟ راهی هس ...

نه واقعا برا این کاری نمیشه کرد.مگه اینکه کدرشته های مربوط به شمال کشورو بزنی

تو دفترچه انتخاب رشته دنبال شهرای شمال بگردی و کدرشته های مربوط به اونا رو بزنی

مثلا زیست،دانشگاه تهران،محل خدمت انزلی

بعضی از کدرشته ها اصلا دانشگاهاشم تو همون استانه

مثلا زیست،دانشگاه انزلی،محل خدمت هم انزلی

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

خب مثلا اگه محل تحصیل و محل خدمت هر دو خراسان باشهمیشه بعد تحصیل ، رف توی شمال کشور کار کرد؟ راهی هس ...

اما اگر محل خدمتت هر جایی از خراسان باشه تو تعهد دادی تا به استان خودت خدمت کنی و نمیتونی بری مگه اینکه بهونه های بنی اسرائیلی بیاری ینی مثلا شوهر شمالی کرده باشی و اینا اونا هم به شدتتت سخته انتقالیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم مثلا اگه ی استان دیگه قبول بشیم که محل خدمتشم همون استان باشه بعد مصاحبه برای قبولی توی شهر ...

اره کلا ربطی نداره که کجا قبول شدی و کجا خدمت میکنی.اگر بومی یه شهری باشی مصاحبت تو همون شهره

البته اگه روستا باشی دو روز برا مصاحبه باید بیای تو شهر

اره کلا ربطی نداره که کجا قبول شدی و کجا خدمت میکنی.اگر بومی یه شهری باشی مصاحبت تو همون شهرهالبته ا ...

مرسی عزیزم 

ببخشید ی سوال دیگه ام دارم ما شهرمون ظرفیت برای رشته زبان نداشت اصلا اگه من رتبم خیلی خوب بشه و ی استان یا شهر دیگه بزنم اصلا احتمال داره که قبول بشم فرهنگیان ؟

مرسی عزیزم ببخشید ی سوال دیگه ام دارم ما شهرمون ظرفیت برای رشته زبان نداشت اصلا اگه من رتبم خیلی خوب ...

اره زبان تعدادش محدوده واقعا اما خب سالی که کنکور داری رو که نمیدونی شاید داشت به راحتی قبول شد اما اره رتبتو سعی کن خیلی خوب بشه و شهرای اطراف و شهرایی که ظرفیتشون بیشتره رو اولویت قبول میشی به امید خدا