2777
2789
عنوان

بیاین ی غذا جدید بهتون یاد بدم

411 بازدید | 38 پست

یک عدد دوغ بشیر پاکتی

چندتا گوجه فرنگی

یک پیاز متوسط

ی حبه سیر

زردچوبه

فلفل

نعنا خشک

مرزه

نمک کمی خیلی کم

ی چیز دیگه هم هست اسمشو نمی دونم فک کنم بویانه

همرو باهم مخلوط کنید نون تیلیت کنید بخورین نوش جان خخ

اول پیاز و زرد چوبه بعد گوجه قشنگ که له شد   بعدش سیر بعد دوغ اضافه میکنید حالا ادویه اضافه کنید

انقدر که خوشمزه میشه ازش سیر نمیشین د.اخر بویان اصافه کنید 

ر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجاییه این غذا؟

و بویان چیه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

گوجه توی دوغ؟ ما دوغ تیلیت میکنیم دوست داریم ولی گوجه آخه .. ما توش پیاز و نعنا خشک و خیار میریزیم .. حتما هم دوغ محلی آخ دلم خواست 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

گوجه توی دوغ؟ ما دوغ تیلیت میکنیم دوست داریم ولی گوجه آخه .. ما توش پیاز و نعنا خشک و خیار میریزیم . ...

خوب باید پیاز و گوجه توی روغن و زردچوبه تفت داده بشه برای سردی هم در اخر گردو میریزیم