2777
2789

یه دختر به خانمی میبینم پدر یا بابای حامی دارن میخوان از زمانی و زمان کفر بگم به خدا آخه من تا بدههههه بابام تو گوشم خونده زن خانه دار بی ارزشه کوفته درده زهرمار هر کسی پول در میاره آدمه بقیه آدم نیستن حالا من شغل خوب رشته خوب قبول شدم در آینده درآمدم خیلی از بابام میزنه بالاتر حالا میگه از خونه ی من برد بیرون درامد مهم نیست هر کی خونه داره حرف آخرو میزنه تو خونه ی منی من میتونم راحت زجر بدم حتی اگه پول ندم غذا ندم هیچی ندم دهنتو سرویس کنم چرا چون من خونه دارم میرم بیرون و همکار و فامیل دقیقا برعکسه خانومه اصلا لازم نیست مثل من جر بخوره فقط باید زندگی کنه بابای من کجا شوهر و بابای اونا کجا خدایاااااا چرا من الان حقوقم 100 ملییونم باشه تازه بعد 2 سال هیچیچی نخورم میتونم خونه بخرم که نیست 

اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/

چیمیگی هرچی میخونم نمیفهمم😐😑

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
چیمیگی هرچی میخونم نمیفهمم😐😑

هیچی فقط خودمو تخلیه کردم بیخیال 

اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میگه ازدواج کن برو از خونه ی من؟

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

منم مریضم بیشتر از ۱۰سال هرچی التماس وخواهش خدا کردم دکتری نبوده که نرم همشوم میگن چیزی نیس ولی من همچنان درد دارم خودم وخونوادم افسردگی گرفتیم كلى خرج دوا ودكتر كردم الان شدم يه ادم عقده اى هر كى ميبينم سالمه حسودى ميكنم كفر ميگم چون بهم رحم نکرد نهایت نامردی رو باهام کرد 

رفتار پدرتون که اصلا درست نیست 

ولی صد درصد زن شاغل از زن خانه دار بهتر و بالاتره

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب