2777
2789
عنوان

تو زندگی عقب افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
واقعا؟ خب لااقل روحیه ات بهتر میشهچرا بابات پول نمیده؟

قضیه اش مفصله 

من چند سال پیش پسرعموی ارازل اوباش و شراب خور و دختر باز ام رو رد کردم از اون موقع به خونم تشنه اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸

شاید اونا بهش گفتن برامون ساعت بگیر

شاید حساس شدی

ولی اینو بدون حق توئه برات خرج کنن اصلا مهم نیست چند سالته

اونا پدر و مادرتن وظیفشونه بهت لطف نمیکنن وظیفشونو انجام میدن

عزیزم با همه این وجود تو با ارزشیخودتو دست کم نگیراگه قرار باشه هیچ مردی نیاد تو زندگیت که قطعا اینط ...

ممنون

خانواده عتیقه ام اینو نمی فهمن

فقط میخوان شوهرم بدن بره

من اینا رو میشناسم اگه پسفردا طلاق بگیرم منو گردن نمی گیرن

باور کن گیج شدم راه نجاتی نمونده برام😭

ممنونخانواده عتیقه ام اینو نمی فهمنفقط میخوان شوهرم بدن برهمن اینا رو میشناسم اگه پسفردا طلاق بگیرم ...

عزیزم اگه بخوان به زور شوهرت بدن قانونی ازشون شکایت کن

کسی این حقو نداره که با زور وادار به کاریت کنه

یه مهارت یاد بگیر واسه خودت مستقل شو 

گور بابای هررر چی مرد والا

شاید اونا بهش گفتن برامون ساعت بگیرشاید حساس شدیولی اینو بدون حق توئه برات خرج کنن اصلا مهم نیست چند ...

نه خودشون نگفتن سوپرایزم شدن

وقتی میریم مغازه لباس فروشی برای لباس خریدن من مامانم انقدر با عصبانیت و بد برخورد میکنه که دوست دارم تو همون اتاق پرو بشینم گریه کنم

اما برای خواهرم هر چقدر لباس میگیره ذوق میکنه

برای کتابای دانشگاهم جونش در میرفت بخره اما خواهرم با اینکه نمی خواست کنکور شرکت کنه براش کتاب تست گرفت که تو دلش نمونه

از این نمونه ها بخوام بگم زیاده....

کم مونده لقمه هامم بشمرن

کاش امشب بخوابم پا نشم

عزیزم اگه بخوان به زور شوهرت بدن قانونی ازشون شکایت کنکسی این حقو نداره که با زور وادار به کاریت کنه ...

شکایت کنم زنده ام نمیزارن

بخدا فامیل و آشنا فکر میکنن چون بابام داره من بهترین زندگیو دارم اما نمی دونن هر روز هزار بار می میرم و زنده میشم

فامیلا بهم میگن چقدر لاغر شدی

نمیدونن که یکسره حرص میخورم عذاب میکشم

چی بگم...