2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 126 پست
چت ها رو خوندم شوهرممم خیلییی ازش تعریف داده بود دختره از من خیلییی جوون تره تازه دکترم هست

خاااااک تو سرش عوضی کثیف خدای من دکتر با مرد متاخل زن و بچه دار😰

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄🙄🙄🙄شوهرت ماشینش چیه

بابا داره دروغ میگه همه اینجا میشناسنش یه بار میگه جراح قلب یه بار میگه نظامی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ببین من اگه خدای نکرده جاتو بودم شاید طلاق نمیگرفتم ولی قطعا با تهدید بر اینکه ابروشو میبرم پیشه همه، مجبورش میکردم خونه رو به اسمم کنه.ماهیانه مبلغ مشخص برام واریز کنه واسه خرج خودمو بچه. از خونه هم بزاره بره پیش همون دختر. منم با بچم زندگیمو میکردم بی دردسر. دیگه هم به هیچ عنوان نمیزاشتم دستش بهم بخوره مردک کثیف. فک کن بایکی دیگه رابطه داشته باشه بعد بیاد باتوهم داشته باشه عق🤢

چت ها رو خوندم شوهرممم خیلییی ازش تعریف داده بود دختره از من خیلییی جوون تره تازه دکترم هست

اسی یجای کار ایراد داره فکر نکنم این داستان راست باشه دروغ کدام دکتر جوان ظریف خوشکل میاد رابطه نامشروع با مرد متاهل ده سال بزرگتر یجای داستان دروغ مگه شوهرت کیه وزیر یا اقا زاده

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

شما تاسف نخور اولا اگرم قرار نبود درخواست داد این قابلیت و نمیزاشتن

اگر میخواین کاربریتون حفظ کنین 

قوانین سایت با دقت بخونین 

وگرنه خیلی زود تعلیق میشین با این روندی که من میبینم 

هر چند کلا هم فاقد اهمیت 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ببین اگه دروغ میگی که هیچی ولی اگه راسته من جای تو میبودم هرجفتشونو ج. ررررر میدادمم

دقیقا داره دروغ میگه تایپیکاشو بخونید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اسی یجای کار ایراد داره فکر نکنم این داستان راست باشه دروغ کدام دکتر جوان ظریف خوشکل میاد رابطه نامش ...

به خداااا راست میگم اینستای دختر رو هم دارم دکتره دختره و خوشگله

اگر میخواین کاربریتون حفظ کنین قوانین سایت با دقت بخونین وگرنه خیلی زود تعلیق میشین با این روندی که ...

حرف بدی زدم؟

یا تاپیک بد؟

یا گزارش زیاد؟

یا با کسی مشکل داشتم که تعلیق شم؟

اگر سه ساله دارن خیانت میکنم چرا هنوز اقدام به طلاق نکردید...

آخه این مرد واضح تر از این نمیتونه بگه شما رو نمیخواد

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
دروغ چیه مگه مرض دارم دستام داره می لرزه بغض دارم چی میگین

خب یعنی چی که ساکت نشستی میخای این ذلت رو قبول کنی؟  پاشو دهن هردوشونو سرویس کن اون محبت شوهر به چه دردتو میخوره اخه وقتی به جسم و روح و احساسات تو خیانت شده توی یه رابطه هیچ چیزیییییی خیانت رو توجیه نمیکنه