2777
2789

اگه از این عروسکیا نیس

خوبه میشه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه

برای پیش دبستانی کوله دختر من کوچیک بود 

کتابشم خانمشون داخل کلاسش نگه مبداشت، نمیداد دست بچه ها ک بیارن خونه

اخر سال ک تموم شد کتابارو تحویل مون دادن

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بستگی به برنامه پیش دبستانی داره . برای پسر من چون کتاباشون توی مدرسه می موند و خونه نمی آورد ، کوله بزرگ لازم نبود 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
انگار اغلب پیش ها کتاب میمونه تو مهپ

شما هم بپرسید که مطمئن بشید ، اگه کتاب بمونه مدرسه یا مهد ، چیز زیادی لازم نیست بچه با خودش ببره هر روز ، پس کوله کوچیک هم کافیه براش . 

البته اگه از قبل داری و کوچیکه استفاده کن ازش ، اگه میخوای بخری بزرگتر بگیر که کلاس اول هم بتونه استفاده کنه چون به خاطر آلودگی هوا و کمبود گاز و این چیزا معلوم نیست بچه ها چند روز قراره برن مدرسه ، اگه مثل پارسال باشه و هر روز تعطیل کیفش کامل نو میمونه و سال بعد هم میشه استفاده کرد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم