2777
2789

طلا بخر

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن ملی

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

ما وام ازدواجامونو گذاشتیم روهم هرچی طلا من و مادر شوهرمم داشتیم فروختیم پدر شوهرمم پس انداز کرده بو ...

کی خریدین چند خریدین؟

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

با تمااااااام گوشت و خون درکت میکنم چون سالها مستأجری کشیدم 

حدود شش هفت سال پیش به تیکه زمین با یه خونه نیمه ساز گرفتیم 

بعد سه سال کم کم ساختیمش اومدیم نشستیم 

البته هنوزم تکمیل نشده و همچنان درحال ساختیم 

الهی که زودی شما و همه مستاجر ها خونه دار بشن 

هفت سال طبقه پایین مادرشوهرم بودم. وام ازدواجمون و سرویس طلا و هر چی طلا گیرم اومده بود تو عروسی رو فروختم .ی اپارتمام خریدیم با وام مسکن و باقی پولی که نداشتیم رو دادیم رهن اپارتمانه رو. بعد چند سال وام گرفتیم تا بتونیم رهن رو بدیم و خودمون بریم داخلش