2777
2789
عنوان

چه تفریحات مفیدی با گوشیتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 32 پست
با گوشیم زبان میخونم یعنی ویدیو دانلود میکنم با کتابم میرم جلو و درس

چه برنامه ای فیلم میبینی؟چنل یوتوب خاصی میشناسی خوب باشه؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

دوره آموزشی میبینم، درس میخونمتو یوتوب ویدیو میبینم

وااای خیلی دنبال چنل یوتوب میاد بودم پیدا نکردم 

کجا دوره آموزشی میبینی؟دوره چی؟

میشه لطفا چنل های تویتوبت رو بهم معرفی کنی؟؟؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم های آموزشی میبینم ( زبان و ...)کلیپ های آشپزی و کیک پزی وقت های بیکاری و قبل از خواب هم جدول اع ...

میشه لطفا چنل ها یا پیج هایی که فیلم آموزشی میبینی رو بذاری عزیزم؟

کجا جدول حل میکنی؟

با گوشی کتاب صوتی، پادکست، فیلم

با لپ تاپ معمولا دوره های اموزشی مختلف، یا زمانی که ورزش می کنم. 

و خب برای شغلم هم خیلی از کارهام با لپ تاپ هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اپلیکیشن کتابراهیادداشت روزانه رمز داراپ کست باکس

این دو تا اپ واسه چیه؟

مفید یه کانال دارم دوره های رایگان میزاره

خب اگه بذاری خوشحال میشم 

تندخوانی میکاپ و رنگ مو اعتماد ب نفس و کامپیوتر

دوره اعتماد به نفس و کامیپوتر رو کجا میبینی؟هزینش چقده؟ممنون میشم معرفی کنی

با گوشی کتاب صوتی، پادکست، فیلمبا لپ تاپ معمولا دوره های اموزشی مختلف، یا زمانی که ورزش می کنم. و خب ...

عزیزم میشه بگین از کدوم کانال یا برنامه پادکست و کتاب صوتی گوش میدین؟با چه برنامه ای ورزش میکنین؟

از ی سایت خریدم اگه خواستی میتونم بهت بدم

اره بذار عزیزم اگر چه من تراپی میرم ولی انقد مسئله واسه بیان زیاد و زمان کمه که به اعتماد به نفس نمیرسیم🫠😂

اره بذار عزیزم اگر چه من تراپی میرم ولی انقد مسئله واسه بیان زیاد و زمان کمه که به اعتماد به نفس نمی ...

منم تراپی میرفتم از وفتی مشغول چیزایی شدم که علاقه دارم بهشون و مشغول یادگیری شدم حالم خیلی بهتر شده

عزیزم میشه بگین از کدوم کانال یا برنامه پادکست و کتاب صوتی گوش میدین؟با چه برنامه ای ورزش میکنین؟

بله من پادکست از Spotify یا castbox گوش می کنم. فارسی رادیو راه و جعبه معمولا

کتاب صوتی فارسی هم از یوتیوب، کانال های مختلف.

ورزش هم معمولا از body project استفاده می کنم که انگلیسی هست. یک کانال دیگه هم هست برای پیلاتس و اون هم انگلیسی: Jessica Valant

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
میشه لطفا چنل ها یا پیج هایی که فیلم آموزشی میبینی رو بذاری عزیزم؟کجا جدول حل میکنی؟

کانال های ایتا آشپزی و قنادی :

کیک سرا 

آشپزی با ریحان 

اپلیکیشن طاقچه برای کتاب خوندن ( خیلی خوبه / قیمت مناسب تر از کتاب های چاپی)

اگر هگ نمی‌توان هزینه کتاب بدی کلا ، سایت ایران صدا کتاب صوتی رایگان میزاره

جدول اعداد هم چند تا برنامه هست داخل بازار سرچ کنی میاد عزیزم 

داخل آپارات هم آموزش زبان اسپانیایی در ۵۰ روز میبینم