2777
2789

ما ازدواجمون کاملا سنتی بود اصلا شوهرمو نمیشناختم خداشاهده بااینکه سالها تو یه محل بودیم چشمم ندیده بودش

خواهرشوهرم شوهرمو اجبار میکرد که از فامیل شوهرش زن بگیره حتی میومد مهمونی میگرفت که شوهرم دختررو ببینیه 

و شوهرم میگفت نه

تا اینکه ما سنتی بهم معرفی شدیم

از اولش این خواهرشوهرم ازمن خوشش نمیومد خواستم برم خرید نامزدی زنگ زد به مامانم خرید برا چیشه ما که خرید نداشتیم اون حداقل ۱۵سال ازمن بزرگتره😕

که من خواستم کلا همچیو بهم بزنم همونجا به شوهرم گفتم من راضی نیستم که خواهرشوهرم زنگ زد معذرت خواهی کرد چندبار تا راضی شدم به رفتن

رفتیم خرید اومد تو وسط خرید میگفت مطمئنی میخوایش میخواست منو منصرف کنه😕

هزاران بار‌تکه پروند مستقیم گفت تو به درد نمیخوری فلانی خوبه که جاریم باشه

یبار تو ایتا بهم‌پیام داد یه مدت بعدش نگا کردم دیدم پیاماشو پاک کردا😐😂

یا کلا نادیده میگیرم یا تکه میپرونه

دیروز من برا شوهرم غذا بردم عقدیم برگشتم خونمون تا شوهرم غدارو نزاشته یخچال

خراب شده الان‌ خواهر گفته فلانی‌چرا نزاشت زد به سرم

گفتم من لطف کردم غذا اوردم

بعدم خواهرت حواسش به زندگی خودش باشه اگر خیلی داداشش براش مهمه

یبار اون غذا بیاره درسته از من خوشش نمیاد ولی مقصرش من نیستم که

مگه من‌دوس دخترت بودم گولت زدم اومدی منو گرفتی 

کلا اینگار دیوونست اصلا مغزش سالم نیست

💍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برعکسه، اونیکه خودش ازدواج کرده بیشتر درک باید داشته باشه

فکر کن به شوهرم میگه زنتو زود بگیر بیار مواظب مادرم باشه

سالی یکبار نهایت بیاد مامانشو ببینه

💍♥️

ببین به نظر من خیلی زندکیت سخت میشه من خودم بعد این همه سال خواهر شوهر فتنه م فقط میخواد زندگیمو از هم بپاشونه منم احساس میکنم میخواسته خواهر شوهرشو بگیره داداشش، بخدا زندگی نذاشته واسم، تا عقدی یه کم بیشتر فکر کن در مورد آیندت، منکه چنبار تا مرز طلاق رفتم ولی فقط بخاطر بچه م موندم 

فکر کن به شوهرم میگه زنتو زود بگیر بیار مواظب مادرم باشهسالی یکبار نهایت بیاد مامانشو ببینه

این دوست داره با حرفاش تو رو عذاب بده، اگر بفهمه تو لجت گرفته حس موفقیت بهش دست میده، به همسرت حرفهای نادرستشو گوشزد کن که چشماش باز بشه ولی نذار رو تو اثر بذاره، بعدم شوهرت میاد به تو میگه که اینو گفت اونو گفت؟

همین که می دونن دیوونست خوبه ....فقط زیاد یاهاش معاشرت نکن چیزیم گفت به شوهرت بگو

شوهرم میگه ولش کن چیزی تو دلش نیست

مثلا میاد یه حرفی میزنه بعد میگه شوخی کردم

کلا تا جاریمو میبینه یطوری میگه اون از تو بهتره که هیچ برتریی این وسط نیست

ولی باز اون سری به برادرشوهرم میگفت این براتو بچه بیار نیست😐

مثلا به من‌میگفت به درد نمیخوری ولی باز میگفت تو عاقلتری تا جاریت باز به شوهرم‌میگفت قدر زنت رو بدون

باز فرداش میگفت زنایه الان که فورا بهشون برمیخوره باز بامن بود میگم خله کلا

💍♥️

این دوست داره با حرفاش تو رو عذاب بده، اگر بفهمه تو لجت گرفته حس موفقیت بهش دست میده، به همسرت حرفها ...

یه گروه خانوادگی بود بیشتر تو اون میگفت که امروز لف دادم

کلا

من اصلا اهمیتی به حرفاش نمیدماا یهو میگه فلانی که باهامون حرف نمیزنه باز دق میکنه😐

💍♥️

یه گروه خانوادگی بود بیشتر تو اون میگفت که امروز لف دادمکلامن اصلا اهمیتی به حرفاش نمیدماا یهو میگه ...

نمیدونم اون قسمت شام ایرانی رو دیدی، که فلامک تو خونه بهنوش بختیاری رسما چند دقیقه به اون یکی دختره بی محلی کرد هرچی حرف میزد انگار وجود نداشت، خیلی دوس داشتم رفتارشو😄بعد یهو باهاش حرف زد اون خودشو جمع کرد دیگه حرف مفت نزد