2777
2789

امروز بی دلیل رفته تو قیافه از وقتی که بیدار شده هی میگم چته میگه هیچی حرفم باهام نمیزنه😐بی محلی میکنه یعتی چی اخه😐😐

میذارم تو حال خودش باشه 

یا بهش پیشنهاد میدم بره بیرون بچرخه 

پیش میاد برای همه دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم اینطوری بود ولی بدجوررررررررر

منم الان شدم کپی خودش بداخلاق بی‌حوصله عصبی 

سه هفته هم هست باهاش حرف نزدم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شوهرم وقتی در مورد من خاب ببینه اینطوری میشه هیچی عین خودش باش اوکی میشه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ساکت میشم بعدش خودش میاد واسه بوس و بغل

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

شوهر ندارم ولی منم میرم تو قیافه بفمه رعیس کیه

کار درستی نیست . این طوری که همه چیز بدتر میشه . اون بنده خدا حتما یک مشکلی داره که ناراحته . 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺