2777
2789

مامان بابام نیستن پیشم شوهرمم که خیلی بی تفاوته من ۲۰ سالمه  و این واسم انگار هواب رویا یا کابوسه اصلا نمیدونم خوشحال باشم تو ماه اول اقدام بار دار شدم یا ناراحت مامانم اینا واسه دختر خالم خیلی خوشحال بودن اما انگار واسه من همه بی تفاوتن خیلی ها میگن ما مامان نمیشییا انتظار نینی دارن اما اونایی که مامان میشن و هیچکس هیچ ذوقی از اومدن بچش نداره خیلی بدتره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهم اینه خودت خوشحال باشی .مردها هم همیشه اولش توی کما هستن بعدا کم کم به هوش میان .ازاین دوران لذت ببر با تودلیت حرف بزن . 😍😍

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
خب چرا اقدام کردین پس ؟؟؟

من بچه دوست داشتم و یه بار فقط جلو گیری نکردم بعد که تاریخ و حساب کردم دیدم ۲هفته گذشته بود از اخرین روزم فکرم نمیکردم با یه بار باردار شم الانم که بلاخره یه موجود زندس تو بدنم 

چرا ادم باید بخاطر بارداری دیگران خوشحال شه؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

عزیرم خدارو شکر کن بیخیال ذوق بقیه انقدر آدما هستند چندسال منتظرند و هزارتا زخم زبون شنیدند تو هم حق داری دوس داشتی مامانت برات عالمه ذوق کنه اما عیب نداره انقدر آدما دیدم ب خاطر زخم زبونا چ گریه ها و دل شکستنایی داشتن که نگو خدا خیلی دوست داشته

من بچه دوست داشتم و یه بار فقط جلو گیری نکردم بعد که تاریخ و حساب کردم دیدم ۲هفته گذشته بود از اخرین ...

به سلامتی عزیزم. مبارک باشه . ایشالله وقتی دنیا بیاد میبینی همه عاشقش هستن

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
عزیرم خدارو شکر کن بیخیال ذوق بقیه انقدر آدما هستند چندسال منتظرند و هزارتا زخم زبون شنیدند تو هم حق ...

منم گریه دارم اما از تنهاییم و اینکه فقط خودمو نینی کوچولو باید تنهایی جشن بگیریم حتی مادر شوهرم نگفت خوب مبارکت 

ینی پدر و مادر نباید خوشحال بشن یا همسر؟

همسرا خیلیهاشون نمیتونن درک کنن اون اوایل بارداری

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔