2777
2789
عنوان

فقط خوشگلای قری و خانم های تو فاز دلبری بیان🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 17 پست
خواهرشوهرم دماغش و. پف بالای چشمش و از چربی شکمش ب گونه و لبش زده ابروهاشم کاشته. و بالا کشیده ...

چه بد 💔

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
منم نیم سیسی برا لبم میخوام ولی‌ خب اگه بعد یه مدت اثرش بره که روم نمیشه بعدش برم تو جمع

عزیزم چرا روت نشه … ماندگاری بستگی به برند داره ، فیلر هایی که بر پایه هیالورونیک اسیدن ماندگاری کمتری دارن ولی سیف ان 

مراقبت های خودتم دو سه هفته اول تاثیر گذااره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دلبر و قری نچرال باشیم باید بریم بیرون از تاپیک؟😂

من خودم نزدم 

ولی خاله ام چون سنش رفته بود بالا بوتاکس کرد و خیلی خوب شد خدایی اصلا ۲۰ سال جوون شد ماندگاریش هم ۶ ماه بود 

ولی واسه ژل و...

به خیلیا دیدم نیومده و به خیلیا اومده

باید با توجه به فرم صورت خودت انتخاب کنی یه مدل لب و گونه و... به همه افراد نمیاد

اگر با یه دکتر خوب مشورت کنی و اون بگه چه چیزایی به صورتت بیشتر میاد+مواد با کیفیت خوب+ زیاده روی نکردن تو تزریق ؛ در این صورت واقعا بهتر میشی