2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

138 بازدید | 20 پست

امروز ۸روز از آمپولم‌میگذره 

ماه قبل از روز هفتم تا پانزدهم چک میکردم هیییچ هاله ای نداشت آخرشم پریود شدم 

اما امروز بی بی چک زدم هاله افتاده بهش اعتماد کنم؟

درد تخمدان دوطرفه دارم زیرشکمم درد می‌کنه ترشح سفید دارم نه مثل تخمک گذاری 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روز ۱۰ آمپول بیبی چک زدم هاله ننداخت بعد روز ۱۴ بیبی مثبت شد فکر کردم حامله م، بعد روز ۱۵ دوباره ...

منم ماه قبل اینجوری شدم از روز هفتم منفی تا ۱۵

روز ۱۵ مثبت آزمایش دادم منفی فرداش پریودشدم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

آره زیر ۲ دقیقه

از موعدت گذشته؟   بنظرم که مثبته الکی زود هاله نمیندازه من زیاد بی بی چک زدم یکی دو بار که هاله انداخت بعد از ده دقیقه و اینا منفی بود ولی این دفعه یکروز قبل از موعدم سریع توی دو سه دقیقه هاله انداخت و روز بعد پررنگ تر شد واقعا مثبت بود ان شاء الله که مثبته مثبته 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

از موعدت گذشته؟ بنظرم که مثبته الکی زود هاله نمیندازه من زیاد بی بی چک زدم یکی دو بار که هاله اندا ...

نه بابا به موعدم مونده از آمپولم هشت روز گذشته آمپول آزاد سازی...

برای من ۵ روز قبل از موعدم اینطوری هاله انداخته بود و مثبت بود

البته من آمپول و اینا نزده بودم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین