2777
2789
عنوان

احساس میکنم دارم اشتباه میکنم

91 بازدید | 16 پست

من اصلا خاستگار نداشتم و ندارم ، ۲۹ سالم داره میشه ،

هر ماه یه پولی میاد به حسابم و پس اندازش میکنم قبلا باهاش طلا در حد یک گرم و ۲ گرم میخریدم ولی الان دیگه نمیشه سمت طلا خریدن رفت 

از اول ماه نمیدونم چرا یهو به فکر خرید جهیزیه شدم، به قبلش عین خیالم نبود و اصلا به فکر جهیزیه و ازدواج نبودم ،

یک دفعه رفتم و چند تا تیکه برقی کوچیک خریدم😐😐😐😐😐

خیلی پشیمونم و همش با خودم میگم تو که تا الان اصلا خاستگار نداشتی !!! اخه کو شوهر و خاستگار که رفتی پولات رو وسیله خریدی؟؟ به چه دردت میخوره اینا ؟؟

اومد و یه وسیله ت خراب بشه پول لازم بشی بعد پس اندازت رو رفتی اتو و مولتی کوکر و مخلوط کن چند کاره خریدی که چی !!!😐😐😐

نمیدونم بزارم شون واسه فروش تو دیوار ، اخه پس هم نمیگیرن دیگه

خیلی بد شد هیجانی تصمیم گرفتم ، موندم چیکار کنم

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله قسمت خونه خودته

فکککک نکنممم🤣🤣

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

اولا اینکه انرژی که میدی خیلی تاثیر میذاره. دوم اینکه همین وسایلو نگه دار به همین نیت که میری تو خونه خودت استفاده میکنی. سوم اینکه با اون پولت سکه پارسیان یا طلا با وزن کم تر از یک گرم بگیر بعدا که ازدواج کنی میفروشی جهاز میخری اگه خانوادت نمیخرن

یعنی حتی یه دونه هم نداشتی مگه میشه

۳ سال پیش برای اولین بار یه نفر فقط در حد حرف زدن اومد یعنی خاستگاری رسمی نبود ، بنده خدا هیچی نداشت و واضح گفت که خودت باید بری سر کار و خرجی مون رو بدی و من اهل کار کردن نیستم ، خونه هم نمیتونم اجاره کنم و تو خونه بابات باید زندگی کنیم،

کلا نفهمیدم اصلا چرا به فکر ازدواج شده بود 😐😐 خلاصه همون جلسه اول با تعجب بهش نه گفتم 

و میشه گفت اون ادم تا الان اولین و اخرین خاستگار من بود 

به قبل ۲۶ سالگی هم اصلا اصلا اصلا خاستگار نداشتم حتی در حد اینکه یکی بخواد باهام اشنا بشه یا پرس و جو کنه درباره م 

شوهر می خوای چیکار راحتی

همچین هم راحت نیستم ، با زن پدر زندگی میکنم که هر روزش یه ماجراست 

خودت فک نمیکنی دلیلی داره؟

اگه منظورت دعا و طلسم و ایناست که من حتی پیش دعا نویس پاکستانی هم رفتم و بهم گفته بختت بازه ، موردی نداری جدا از اون دعا هم زیاد گرفتم و چله و نذر و نیاز هم زیاد انجام دادم 

تو اجتماع هم زیاد میرم از کلاس هنری و باشگاه بگیر تا بعضی وقتا کار پاره وقت و ساعتی ، ولی خبری نیست 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

اگه منظورت دعا و طلسم و ایناست که من حتی پیش دعا نویس پاکستانی هم رفتم و بهم گفته بختت بازه ، موردی ...

میشه یکم از اخلاقیاتت بگی و هیکل و اندام و چهرت 

تو جمع زیاد حرف میزنی یا کم حرفی؟ 

میشه یکم از اخلاقیاتت بگی و هیکل و اندام و چهرت تو جمع زیاد حرف میزنی یا کم حرفی؟

چهره م که عملی نیست ، معمولی هستم و با ارایش خوشگل میشم ، هیکلمم معمولیه نه خیلی لاغر ، نه خیلی چاق 

واسه اخلاق هم خوشرو و خوش خنده و صبورم و حرف زدن هم در حد معمولی 

کلا حد وسطی هستم تو همه چی ، نه خیلی داغون و نه خیلی عالی و خاص ، خانوادمم معمولی هستن ، یه پدر بازنشسته با یه خونه ویلایی قدیمی و خواهر و برادرای کارمندی که ازدواج کردن و سر شون به زندگی شون گرمه