یک ماهه شرکتش تعدبل نیرو کرده آقا دیگه دلش میخواد استراحت کنه اصلا تلاشی نمیکنه برای کار کردن و میگه حقوق تو کافیه برا زندگی ، تا الانم زندیگمو با پول خودم چرخوندم حقوق اون خرج خانواده اش میشد ، حالا که بیکار شده داداشش خانواده رو تقبل کرده البته بماند که چقدر غصه اونا رو خورد که پول من برا هر دو خانواده کافی نیست و هی میگفت وام بگیر ازین بگیر بیشتر کار کن ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دقیقا شرایط تو رو گذروندم. اگه بچه داری از شغلت استعفا بده. و به بچه اتو زندگی ات برس. من این وسط بچه ام آسیب دید و من مجبور شدم استعفا بدم. الان خیلی راضی هستم خانه دار شدم
شوهر من اخراج شده بود. و ۳سال خونه بود چون میخواست آزمون استخدامی بخونه. بعد استخدام شد. ولی بد عادت شده بود با استعفای من مخالف بود. و خیلی از مشکلات دیگه از بابت بیکارشدن و خونه موندن سراغمون اومد. میدونی که مردی که بیکار باشه شیطان میره جلدش