2777
2789
عنوان

من همونیم ک شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
من از جریان شما خبر ندارم ولی کسی که کتک میزنه و فحاشی میکنه یعنی یک سواد رابطه نداره و دو کنترل خشم ...

برگشتن من کار درستیه ؟

من طلاق رو ترجیح میدم ولی خانوادم دارن عذاب میکشن داداش کوچیکم روانی شده تا من میرم تو خودم میشینه گریه میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط در صورتی ببخش و بمون که قول بده با هم برید پیش یه مشاور خوب و اصلاح بشه در غیر این صورت جدا شو چ ...

ده سال دیگه نه بعد عروسی چند ماه بعدش ،با این تفاوت که اجازه نخواهد داد خانواده اش رو ببینه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برگشتن من کار درستیه من طلاق رو ترجیح میدم ولی خانوادم دارن عذاب میکشن داداش کوچیکم روانی شده تا من ...

نرو تو خودت 

پد‌رو مادرت وبرادرت چیکار کردن بعد این حرکتش نرفتن بزنن دهنشو پر خون کنن؟

عزیزم یا حق طلاق بگیر یا محضری تعهد بگیر دستش هرز بره در جا طلاق میگیری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

رفتم تاپیک دعوای شدیدتون رو‌خوندم نمی‌دونم تنها میتونم بگم هر چه زودتر از شرش خلاص شو نه پول داره نه ...

ببخشید عزیزم دقیقا کدوم تاپیکش موضوع دعوا رو گفته؟

چون نگاه کردم چندین تاپیک درباره دعوا و قهر و... داشت

نرو تو خودت پد‌رو مادرت وبرادرت چیکار کردن بعد این حرکتش نرفتن بزنن دهنشو پر خون کنن؟عزیزم یا حق طلا ...

میخایم بریم خونه خودمون دوتایی حرف بزنیم کار درستیه؟

اگه اینارو قبول نکرد چی

ببخشید عزیزم دقیقا کدوم تاپیکش موضوع دعوا رو گفته؟چون نگاه کردم چندین تاپیک درباره دعوا و قهر و... د ...

با نامزدم دعوای شدید

میخایم بریم خونه خودمون دوتایی حرف بزنیم کار درستیه؟اگه اینارو قبول نکرد چی

تو به من بگو پدر و مادرت به خصوص پدرت یا برادر اگه داری رفتن زدن دهنشو پر خون کردن اینه؟!

جدا شو بخدا آینده ی خوبی با این آدم در انتظارت نیست در این دورهای راه پر پیچ و خم انتخاب نکن 

تو به من بگو پدر و مادرت به خصوص پدرت یا برادر اگه داری رفتن زدن دهنشو پر خون کردن اینه؟!

نه داداشم خاست بره بابام نزاشت 

چون بابام معتقده چون من بداخلاقم و زبون دراز تقصیر من بوده دعوا

نه داداشم خاست بره بابام نزاشت چون بابام معتقده چون من بداخلاقم و زبون دراز تقصیر من بوده دعوا

طلاق بگیر همین الان 

فردا پس فردا به خاطر بچه ات مجبوری تحمل کنی 

چون این داماد فهمید هر بلایی سر دختر مردم بیاره جز چنتا داد و بیدار و فحش کاری دیگه نمیکنن

عزیزم من رفتم تاپیکهای قبلیتم نگاه کردم 

واقعا مشکلتون ریشه ای همین الان تا عقدی و نرفتی سد خونه و زندگی خودت حتما حلش کن اگر درست شد ادامه بده اگر نشد جدا شو

کتک ، فحاشی ، دخالت و...

من تاپیکاتو دیدم فقط مشکلت یکی دوتا نیست 

سر هر موضوعی با این آقا داستان داری 

البته یه جاهایی تو هم بی تجربگی داشتی ولی هیچ چیز مجوز این رفتار اشتباه رو به اون آقا نمیده 

روزای قبل عروسی که باید همش با حال خوش سپری بشه و به عنوان قشنگ ترین روزای زندگیت بمونه به یادگار تو همش داری میگی کاش تا روز عروسی بمیرم و تحت فشارم و...

اگه با همین وضعیت بری تو زندگی یا به طلاق میکشه کارت یا اگر بمونی و بسازی هم خودت افسرده میشی هم پای یه بچه بی گناه وسط این زندگی نابسامان کشیده میشه

بازم هرجور خودت صلاح دونستی

گفتم الان بهش دلتو از من سرد کن ک مال هم نیستیم

ببین جداشو 

خیلی ها جدا شدن دوباره ازدواج کردن ،اگه خیلی دوست داشت بعد طلاق دوباره بهت درخواست ازدواج میده 

ولی من توی اطرافیانم دیدم این مدلی ،بعد عروسی بدتر هم سده لود

ببین جداشو خیلی ها جدا شدن دوباره ازدواج کردن ،اگه خیلی دوست داشت بعد طلاق دوباره بهت درخواست ازدواج ...

مگه مسخره بازیه ک بعد طلاق ...😐

شیطونه رفته تو مغزم ک ببخشمش لعنت بش