2777
2789
عنوان

من همونیم ک شوهرم

262 بازدید | 31 پست

تو عقد کتکم زد و مادر پدرمو فحش داد 

عصر اومد خونمون گفت گوه خوردم غلط کردم نفهمی کردم نمیتونم طلاقت بدم بدون تو میمیرم هر کار بگی میکنم فقط برگرد 

چیکار کنم من ک دق کردم دیگ😭

به این زودیا نبخش بزار 

بیشتر غلط مردم بگه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور راهگشا هست بنظرتون؟

من از جریان شما خبر ندارم 

ولی کسی که کتک میزنه و فحاشی میکنه یعنی یک سواد رابطه نداره و دو کنترل خشم نداره 

و مشاور اگر کار بلد و باسواد باشه میتونه خیلی کمک کننده باشه در صورتی که خود شوهرت بخواد تغییر کنه و تلاش کنه

اگر خودش تلاشی نکنه که خب مشاور بیچاره نمیتونه معجزه کنه

نه بابا امشب میخایم حرفامونو بزنیم ب عنوان آخرین شب کنارش بمونم و اگه نفهمیدیم همو تمام

رفتم تاپیک دعوای شدیدتون رو‌خوندم 

نمی‌دونم تنها میتونم بگم هر چه زودتر از شرش خلاص شو 

نه پول داره نه شخصیت نه آبرو و نه خداترسی 

از کسی که از بی آبرویی و بی حیایی و خدا نمیترسه چه زن باشه چه مرد ،دوری کن و راهتو جدا کن 

اینجور شخصیت ها زندگی رو تلخ میکنن 

جداشو اصلا و ابدا حتی مهلت هم نده 

من فک مردم یک سیلی اینا زده یا یک بحث جدی داشتید و فلان اما ایشون در ملاعام و جلوی چشم غریبه ها و سر موضوعی که باید آب می‌شد میرفت توی زمین به شما حمله کرده مشکل روان داره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست