2777
2789
عنوان

شده چهره یکی خیلی به دلتون نشینه ولی ازدواج کنین باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ چهره ش معمولیه جوری که ازش بدت نیاد یعنی برات غیر قابل تحمل نباشه و اما مطمئنی اخلاقش خوبه و آدم ...

من عکسشو دیدم

چن بار تصمیم گرفتم ردش کنم دلم نمیومد چون معیارای اخلاقیمو داشت گفتم بزار یه بار از نزدیک ببینمش مطمئن شم

امیدوارم در واقعیت بهتر باشه

نه این همه ریسک رو فقط تو انتخاب چیس سرکه ایی یا ساده میتونم کنم نه زندگی

حالا کدوم سرکه ایی یا ساده؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

من خیلی درمورد این چیزا علمی ندارم بخام راهنمایی کنم ولی نظر شخصی خودم اینه وقتی کسی قیافش به دلت نش ...

اوهوم درسته 

آخه قبلا برام‌پیش اومده از چهره یه نفر خوشم نیومد ولی بعدش شد بهترین آدم زندگیم هنوزم چهره اون معیارمه