2777
2789
عنوان

در هر حاضر چه سریال ترکی ای می‌بینید و چیا رو دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
الان دارم فاطما گلو نگاه میکنم روزی روزگاری برگریزان سیب ممنوعه استانبول ظالم و.. اینا

همشو دیدم جز استانبول ظالم اونم چون مینه توگای رو خیلی دوس دارم و قراره جم بده شاید نگا کنم 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق تجملاتی دارم میبینم ،قدیمیه ولی از بس کلیپشو تو اینستا دیدم که گفتم نگاه کنم 😬

90 درصد سریال ترکیه رو دیدم اما عشق تجملاتی ندیدم. بازیگرش کیه

به منم چندتا معرفی کنید یکم چیزای اکشن داشته باشه شوهرم خوشش بیاد مثل خلیل ابراهیم 😂

اگه اکشن میخوای اوچ کوروش و نفوذی و گودال. اما گودال رو من خوشم نیومد نگا نکردم. جزر و مد خیلیییی قشنگه خیلی سبکیه که دوس دارم اما مال سال 2015 هس. اوچ کوروش خیلی قشنگه. زندگی شاهانه برا سرگرمی بد نیس آخراش باحاله 🤣

الان اشرف رویا پناهم دهنیمه تاریک منیدونه بود توش مروارید داشت اسمش یادم نیست شهرزاد استانبول

عه دانه مروارید؟ عاشق مادر پسری دلبر و علیشانم🤱🏻من عاشقه بازیگر دلبرم اما دانه های مروارید رو زیاد حال نکردم خیلی ماجراجویی هس 

الان اشرف رویا پناهم دهنیمه تاریک منیدونه بود توش مروارید داشت اسمش یادم نیست شهرزاد استانبول

عه دانه مروارید؟ عاشق مادر پسری دلبر و علیشانم🤱🏻من عاشقه بازیگر دلبرم اما دانه های مروارید رو زیاد حال نکردم خیلی ماجراجویی هس