2777
2789
عنوان

حرم امام رضا به یادتون💗

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 47 پست
انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خو ...

خوندم عزیزم انشاءالله.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و انشالله شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و شکاک و بد دهن و بد ذات نباشن و آزارمون ندن😭😭😭😭🙏(من و خواهرم ازدواج بد کردیم و طلاق گرفتیم مادرم و خاله هام بدبختن)😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم ان ...

خوندم💗.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و برنگردوند انشالله پدرم هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش خیلی زود طلا بگیره و انشالله حقوق پدرم و سهام عدالت و یارانه ها مادرم بگیره و مادرم دیگه زن ساده و مظلوم و توسری خور و بساز نباشه 😭 تو رو خدا دعا کن پدرم مهریه و حلقه ی طلام که با حیله ازم برد پدرم حداقل ۴۰۰ میلیون بهم همین روزا پول بده برم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم🥹🙏ما اصلا راضی نیستیم پدرم پولمون و حقمون خورد دو قورت و نیمش هم باقیه‌.

تو رو به خدا دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنشو همین روزا بفروشه و همین ماه یا نهایتا ماه بعد خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز چهار  خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و زندگی عالی و پر از نشاط و خوشحالی من و عزیزانم کنیم و کولر کاندیشن کولر ایستاده بخریم اصلا گرما نکشیم و فرش و یخچال و مبل و تخت خواب خیلی شیک بخریم 😭..

تو رو به امام حسین‌‌دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭.تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا پدرم شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین پدرم نشه و نخواهد شد😭..

دعاکن مشکلات مالیم حل بشه درآمدمون بیشتر بشه ...مشکلات کاری محمد حل بشه..دوتاعزیزم همیشه سلامت وموفق ودرسخون باشن عزیزم به سلامت برگرده خونه وبه سلامت بره مقصدش...زیارت امام رضا علیه به زودی نصیبمون بشه...دردم خوب خوب بشه...چشمای یاسمن خوب بشه 

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹..

التماس دعا اسی 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه ...

خوندم جانم کم کم میخوام برگردم اگه باز هم چیزی هست درخواست بده بگو دوباره اومدم میخونم دارم برمیگردم خونه💗.