2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بچه هات حفظ کنه سایه پدر و مادر هم بالا سرشون باشهبعضیا دنبال حاشیه و جنجالن من تاپیکاتون دنبال ...

بخدانمیدونم باید چی بگم ازبس خوشحالم که  هستین وهستی باعث افتخارمه که تو تاپیکای من دسته گلهایی مثل خودت هستن من همیشه دوست دارم  مثل شماها تو تاپیکام باشین چون دوستتون دارم خواهرای گلمین 🥹💋

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

من خراسان...همسایه ی امام رضام

یااااامام رضا کمتردو هفته پیش مهمون امام رضابودم تو تاپیکای قبلیمم هست😍

آره خوندم....خیلی خوشحال شدم......زیارتت قبول💖🌹😍

ممنون عزیزدلم  اتفاقاچندتا ازنی نی سایتیها التماس دعا داشتن که ازته قلبم براشون توصحن امام رصا دعا کردم و یکیشون دیروزاومد تشکر وگفت حاجت رواشده😍

فدات بشم ممنون از دعای خیرت.....الهی صد برابرش به خودت برگرده تو تاپیکات تگم کن خوشحال میشم......😍� ...

اینم لیست دوستام که دوستشودارم  البته بیشترن چندتا برگه هستنا اسم توهم جزعشونه که هروقت  خاستم راحت تگتون کنم😅😍💋