بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ترانه هم تربیت و گذشته ی درستی نداره. بد ذاتی از خودش نشون داد ولی آدم حسابی نیست ترانه. نگار 2 اصلا ...
ولله اگه خانواده و شعور داشتن اونجا نبودن همه شونو میگم
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
وقتی حرف میزنم توش قلب میگیرم و اونا هم مسخره میکنن دوستداشتم جای مهبد بودم همه رو جر میدادم
خودتو جاش بذار ۲۴ساعتی بین دشمنات باشی و مسخره بشی حرف زدن یادت میره
افتضاحن اصلاباورت ميشه من يهو ديدم پانيك ميشم شبا؟ ديگه نگاه نكردم ديدم ما ايرانيا به اندازه كافي تو ...
آره.. من یه شب واقعا حالم خراب بود. دنبال یه چیزی می گشتم چرت باشه حالمو خوب کنه. یکم قشنگی و عاشقی ببینم. دیدم وای دیوونه خونه است. بی ادب و بی لول و دروغ گو! عطایش را به لقایش بخشیدم. ایشالله یه ورژن با آدم های حسابی ترش ساخته بشه. نه یه مشت گدا و گشنه ی بی خانواده.