2777
2789
دعا کن منم حامله بشم💔من از تنهایی و دوا و درمان خسته شدم از زخم زبون و تیکه و کنایه خسته شدم

چرا عزیزم مشکل چیه بگو کمکت کنم خودم گفتن باردار نمیشی اصلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=393346140]حس میکنم بازم برام شیرین نیست [/QUOTE

.به این فکر کن خیلیا در حسرت این‌لحظه ان  اما خدا شما رو لایق دونسته برای مادری

مادری لطف خداست به بنده عزیزم.

بذار بیاد دستای کوچولوشو ببینی شیرین کاریاشو ببینی دلت برای هر لحظش میره

خیلی عجیبه حس مادرانه قوی ترین حس جهانه چرا تو نداری ؟؟؟

منم واقعا برام سواله شاید بخاطر گذشتمه فوت مادرم و ازار های نامادری منو از کلمه مادر بیزار کرد

از روز اول تغییرات شدید هورمونی باعث جنون و اظطراب و پانیک و تپش قلب شد بعد ویار وحشتناک ۴ ماهه دیگه ...

از شوهرت راضی هیتی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

[QUOTE=393346140]حس میکنم بازم برام شیرین نیست [/QUOTE.به این فکر کن خیلیا در حسرت این‌لحظه ان اما ...

واقعا امیدوارم اینجوری شه چون دلم نمیخواد نالایق باشم 

۲۱

اووو دختر تو چقدر زود خسته شدی من ۲۱هفته بود ذوق و شوق داشتم انقدر حالم خوب بود انگار اصلا باردار نبودم اما چشمت روز بد نبینه از ۳۰هفته ب بعد اصلا روزا کند میگذره تمام دردای جورواجور سراغ آدم میاد 

چندهفته ایی ک خسته شدی؟آخه اون بچه ک خود ب خود بوجود نیومد ک دوسش نداری 🥲اون الان تنها کسی ک داره ت ...

سلام گلم خوبی...میگم از صبح حرکات جنینم کمتر شده نسبت ب روزای قبل البته حرکت داشته ولی کمتر خواستم ببینم شما هم اینجوری هستی طبیعیخ؟؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اووو دختر تو چقدر زود خسته شدی من ۲۱هفته بود ذوق و شوق داشتم انقدر حالم خوب بود انگار اصلا باردار نب ...

من ذوقمو اطرافیان کور کردن بعد اینهمه سختی کشیدن 

چرا عزیزم مشکل چیه بگو کمکت کنم خودم گفتن باردار نمیشی اصلا

هیچی تیروئید کمکآر شوهرمم مشکلی نداره پارسال حامله شدم ۱۲ هفته سقط شد 💔🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

چرا عزیزم خیلی حس قشنگیه که مخصوصا وقتی میری تو سونوگرافی  میبینیش منم سختی زیاد کشیدم تنهام ویار به خونه و دستپختم داشتم مامانم از اول بارداری همش قهر بود البته پنج ساعت راه ولی خب وزنم کم شد الآنم سرما خوردم 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

دعا کن منم حامله بشم💔من از تنهایی و دوا و درمان خسته شدم از زخم زبون و تیکه و کنایه خسته شدم

توروخدا نیش وکنایه روول کن سعی کن اززندگی لذت ببری 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
واقعا امیدوارم اینجوری شه چون دلم نمیخواد نالایق باشم

منم باردارم عزیزم این بچه سومه باورت نمیشه برای اینم همون اندازه ذوق دارم.

از ته دلم‌برات دعا میکنم که لذتو با تمام وجودت بچشی

منم واقعا برام سواله شاید بخاطر گذشتمه فوت مادرم و ازار های نامادری منو از کلمه مادر بیزار کرد

تا قبل بدنیا اومدنش چند جلسه برو تراپیست ،تو الان باید مجنون اون باشی روزانه چند ساعت باهاش حرف بزنی قربون صدقه اش بری تا به صدات واکنش نشون بده قند آب بشه تو دلت