2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر مذهبی و خشک و بیشعور باید چطور رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 61 پست

ی حرفی بزنم 

شما قبل ازدواج نمی‌دونستی با چه خانواده ایی وصلت می‌کنی ؟

الان نقش فدا شده داری بازی می‌کنی که ما چه نظری بدیم دختر خوب

همون طور چشم تو قبل ازدواج بستی الان هم ببند 

بقول مشاورم می‌گفت قبل ازدواج دوتا چشم قرض من نگاه کن شرایط بعد ازدواج یک چشم تو ببند تا مشکلات کمتر ببینی 

این ذره بین باید قبل از ازدواج برمیداشتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون موقع که داشتی ازدواج می کردی چرا حواست نبود؟؟

قطع ارتباط کن باهاشون وقتی اینقدر اختلاف دارید مخصوصا با اون توهینی که پدر همسرت بهت کرده.

بعدشم اصلا مجبور نیستی چون مادر همسرت تو اون مراسم هست طبق میل اون لباس بپوشی.

تو خودت یه خانم عاقل و بالغی که می تونی در مورد پوشش خودت تصمیم بگیری.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همه اش تقصیر خودت بوده که۸از قبل دیدی و جواب مثبت دادی 

چون انتخاب خودت بوده جای اعتراض نذاشتی

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
دیگه فکر نمیکردم در این حد باشن

باید فکر می کردی 

زندگی با احتمال پیش نمی ره

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
خانواده شوهرت چقدر عقب مونده هستنچرا باهاش ازدواج کردی

دوسش داشتم 

خدا منو ببخشه ولی خانوادشو میبینم همش با خانواده اون پسری که قبلا دوس داشتم مقایسه می‌کنم

قبل از شوهرم با یه پسر دیگه بودم مامانش خیلی مهربون و با فرهنگ خواهراش خیلی خوشگل و پایه

بخدا هی مقایسه می‌کنم افسرده تر میشم 

عقب مونده نیستن، اعتقاداتشون با خانوم پناه فرق داره.. یڪ سطح نیستن متفاوتن

آدمی که به عروسش توهین به این بدی می کنه نه تنها عقب مونده ست خیلی هم بی شعوره.

ماست مالی نکنید لطفا.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تفاوت فرهنگی و مذهبی خیلی بده قبل ازدواج مگه اینارو نمیدیدی

نه بخدا ما تایم زیادی با هم نبودیم

یکسال باهم دوست بودیم تو این یکسال من اصلا خانوادشو ندیدم میگفتم منو باهاشون آشنا کن لاقل میگفت ما این چیزارو بد میدونیم