2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از 50 به بالا حساب کن

یا امام زمان! برای یک شب؟!!!!! عروس میسازه؟؟؟ یا آرایش میکنه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره عزیزمشاید باورت نشه اما سالنش در واقع پارکینگ اپارتمان بودبخوای یه عکس میذارممن راضی بودم

بله بذار

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره عزیزمشاید باورت نشه اما سالنش در واقع پارکینگ اپارتمان بودبخوای یه عکس میذارممن راضی بودم

گذاشتی تگم کن یا لایکم کن

خوب دیگه حالا من کمشو گفتم الان ارایشگاه سمت ما 30 تومن میگیره اون که خیلی معروفه

این پولها خوردن داره واقعا؟!

هیچکی اجبار نکرده هرکی در حد خودش میره برا میکاپ

مخالفم با نظرت این قیمتهای فضایی، در کل شهر قیمت ارایش لروس رو میکشه بالا...

مخالفم با نظرت این قیمتهای فضایی، در کل شهر قیمت ارایش لروس رو میکشه بالا...

چه مخالف چه نباشی فقط من با اعتراض من وتو چیزی عوض نمیشه متاسفانه ما دیگه نسل های خیلی سوخته ایم که هیچی نداره هر بدبختی هم دیده 

ارایشگاه پدیده توی سهروردی

خیابون کوروش بود اگه اشتباه نکنم

اسم صاحبش زهره ....بود فامیلیش و فراموش کردم

خیییییلی کارشون تمیز و قشنگ بود

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

یه ارایشگاهی هم توی میدون صنعت شهرک غرب روبروی لیدوما

واسه عروس ۲۰ تومن میگیره

فکر کنم اسمش فاطمه کبیری بود

متاسفانه خیلی اسم تو ذهنم نمیمونه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨