2777
2789
عنوان

شده بخاطر یه ناخن بهتون حسودی کنن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ی ناخن چیه دیگه الان همه میرن میزنن ،کاری داره مردم به چیزی حسودی میکنن که نتونن داشته باشن نه ...

یه ناخن چیزی نیست واقعا و همین برام مهمه 

اگه درست رفتار میکرد من حتی عکسم می‌فرستادم بره مثل خودم کاشت کنه 

بحث اینه ک سر همچنین موضوعی هم ملت چش ندارن

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

مشکلت دقیقا همینه!

من نمیتونم وقت و انرژیمو صرف همچنین آدمی کنم این تازه یه ناخنه من کارای بزرگ تر کنم یا توی یه مرحله ای موفق بشم بنظرت اینا خوشحال میشن؟؟

من نمیتونم وقت و انرژیمو صرف همچنین آدمی کنم این تازه یه ناخنه من کارای بزرگ تر کنم یا توی یه مرحله ...

براشون مهم نبست برا هیچکی مهم نیست وای دختر الان رک بهت بگمژلیش ۲۰۰ ۳۰۰ تومنی به پشم هیچکی نیست بهت بر نمیخوره؟

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

اووو بیخیال 🤣🤣🤣🤣اینجا از این چیزا نیست

حالا کاری به دوست ندارم 

ولی دیدم کسایی که براش دعا کردن 

یکی رو‌میشناسم عموش فکر کنم دعا و طلسم می‌کنه 

ببین تو برا هر کی که فکرشو حتی نمی‌کنیم این زن دعا کرده حتی شوهرش 😂😂

یعنی این واقعا حسادت نبود ؟

وایب حسادت نگرفتم ...

خب باید چی کار کنن دیگه 😅

منم گاهی چشمم میخوره به ناخن آدما ،یکبارم اتفاقی ناخن یکی از همکلاسیام کاشت بود ،دستشو محکم زد به دستم و ناخنش شکست معتقد بود من حسودم و از عمد زدم ولی خب راستش به تنها چیزی که فکر نمیکردم حسادت بود و من اصلا مهم نبود این مسائل برام و خودش مقصر بود حتی 😅

نکن از این کارا لطفا ...سر یه ناخن آخه 😕

براشون مهم نبست برا هیچکی مهم نیست وای دختر الان رک بهت بگمژلیش ۲۰۰ ۳۰۰ تومنی به پشم هیچکی نیست بهت ...

اولا که چیز خاصی نیست که بخواد هزینش زیاد باشه چون فقد یه لاک ژله!!!

این موضوع به پشم خودمم نیست ولی به پشم آدمای تخمی چرا!

اولا که چیز خاصی نیست که بخواد هزینش زیاد باشه چون فقد یه لاک ژله!!!این موضوع به پشم خودمم نیست ولی ...

حال جواب دادن ندارم واقعا.. هر جور راحتی فک کن..میخوای اصن فک کن منم حسودی میکنم که اینطور گفتم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️