2777
2789

من از خرداد دوستانم ندیدم و چند روز پیش که رفتم کلاس ناخنام ژلیش بود و بقیه دخترا ( هم کلاس هام) خیلی خوششون اومده بود و می‌گفتن مبارکت باشه و....

ولی رفیقای خودم همش زیر چشمی نگا میکردن و یه واکنشم نشون ندادن 

یعنی حسودن یا چی؟🤔😐

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

نه بعضیا به خاطر عقایشون چشم و ابرو میان

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بهتر از این جور دوست ها دور بشی و اینجور ادمارو از زندگیت حذف کنی چون تجربه شو دارم و الان که تو زندگیم نیستن خیلی خوشحالم نکه حرف نزنی و... نه ولی اصلا برات مهم نباشه و تا حدممکن ارتباطت باهاشون خیلی کم باشه 

الان حسادت معمولیه ولی نمیدونی حسادت که باشه چه کارایی میشه کرد و...

به خاطر ناخن؟ به خاطر کوچکترین چیز حسادت کردن رفیقای خودم البته 

خب بهتر از این جور دوست ها دور بشی و اینجور ادمارو از زندگیت حذف کنی چون تجربه شو دارم و الان که تو ...

البته اگه جز این واکنش چیز دیگه ای ازشون ندیدی وگرنه که بنظرم فقط نگاه عادیه

واقعا رو مخ بودن سیسی فرض کن رفیق چهارسالت بهت حسودی کنه اونم بخاطر یه ناخن😐🥲

تو با همین افکار بری جلو هیچ دوستی برات نخواهد موند..

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

دیگه ی ناخن چیه دیگه الان همه میرن میزنن ،کاری داره مردم به چیزی حسودی میکنن که نتونن داشته باشن نه ...

میدونی بعضیا از این که بقیه از یکی تعریف کنن و.. درکل بکن ناخنش چقد‌خوشکله و... حسودی میکنن