2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چی گفت

114 بازدید | 6 پست

تاپیک قبل گفتم خواهرشوهر و مادرشوهرم پشت سرم تو این سالا هرچی دلشون خواسته گفتن و خودشونو زدن به مظلومیت تاپیکای قبل گفتم حرفاشونو از حسود و دو رو و فضول بگیر تا پدرسگ و جن..ه

این اواخر تو فضای مجازی خواهرشوهرم راجع من تیکه مینداخت یا مستقیم توهین میکرد

منم زدم به سیم و آخر و جوری که به گوششون برسه گفتم اونا به شدت دروغ گو ‌و دزدن کادوهای بچمو برداشتن اون پولا حرومه یذره شخصیت برای خودشون نگه نداشتن

حالا شوهرم شاکی شده چرا اینجور گفتی

اشتباه کردم؟

به شوهرت بگو به اونا هم گفته چرا پشت سرت این حرفارو زدن؟؟؟

گفتم اون موقع نگفتی دعوا رو شروع نکنین الان بمن میگی دنبال دعوام؟دیگه هیچی نگفت ولی یجوری شدم انگار من مقصر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینا حرفا بزنن میرم خونه بابام تا شوهرم اونا رو نفرسته معذرت خواهی نکنن برنمیگردم

انقدر دعوا کردیم خودخوری کردم گریه کردم حد نداره ولی ترجيح داد با اونا دعوا نیوفته زندگی خواهرشم خراب نشه

گفت هرچی میخوای بگی بهش بگو ولی الان دیده مادر و خواهرشو باهم شستم حرص میخوره

انقدر دعوا کردیم خودخوری کردم گریه کردم حد نداره ولی ترجيح داد با اونا دعوا نیوفته زندگی خواهرشم خرا ...

آفرین کوتاه نیا بعدش هم بهش بگپ باید میریت کنی جوری رفتارمیکردی که خواهر مادرت به من تو نگن منم پشت سراونا حرف نزنم کاری که شوهرمن میکنه نه من جرات دارم جلوش بدگویی خواهرمادرش کنم نه اونا جرات دارن پشت سرمن بد بگن و مدیریت کرده تا حالا