2777
2789
عنوان

دختر دایی من اسوده ترین وخوشبخترین دختر دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 72 پست
تو ۳۰ سالگی که آدم کبک ش خروس میخونه۵۰ سالگی که دیگه نه زیبایی مونده نه سلامتی، بدون شوهر و بچه مخصو ...

الان چندتل ۵۰ ساله باشوهر و بچه نشونت بدم ک روانی شدن

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

اصلا قضیه دختر دایی هم دروغه، ایشون دوست دارند خودشون اینشکلی باشن و به این موقعیت برسن، نه دختر دای ...

ی روانیم داریم عین ایشون ک چونراین شکلی ادم دورش نیس فک میکنهدادما از ارزوهاشون میگن

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی ادبی

حقیقت تلخ

خب 30 سالشه یه جوری گفتی من گفتم40 به بالاستبه زودی زود هم ازدواج میکنه فعلا موردی که میخواسته نداشت ...

کلا میگ اولویتم نبس این موصوع وواقعادهن شاده وسالم

حقیقت تلخ

نه حقیقت نیست ، چرا شماها فکر میکنین یه خانمی که ازدواج کرده و خانه داره و داره با عشق بچه هاش و بزرگ میکنه بدبخته؟  چرا در مغز  شما این نمیگنجه که یه خانم میتونه با همسرش سالها زندگی خوب و عاشقانه ای داشته باشه و خوشبخت باشه ؟

باباشم پولداره؟

اصلا

ی روانیم داریم عین ایشون ک چونراین شکلی ادم دورش نیس فک میکنهدادما از ارزوهاشون میگن

کاربر ماهدخت۷۵ هم هستی

مربی فیتنس و شناهم نیستی

بازم بگم؟

چون توهین کردی اینا رو گفتم، ادامه بده تا بیشتر بگم ازت

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

نه حقیقت نیست ، چرا شماها فکر میکنین یه خانمی که ازدواج کرده و خانه داره و داره با عشق بچه هاش و بزر ...

چون امار طلاق در کشور میگ از دهر ده تا ازدواج ۹ تاش طلاقه

تو یه تاپیکی دیدم که میگفت الان جاهلین مدرن هست کاملا حقیقت و گفته ، کلا تو همه چی جاهل شدن بعضی ها ، فکر میکنین اونی که ازدواج میکنه بدبخت و بیچاره است و اونی که تنهایی زندگی میکنه خیلی با کلاسه و خوشبخته 

تو یه تاپیکی دیدم که میگفت الان جاهلین مدرن هست کاملا حقیقت و گفته ، کلا تو همه چی جاهل شدن بعضی ها ...

وای دقیقا مشکل ما ایرانیا فضول بودن سرک تو زندگی بقیه کشیدم مقایسه کردن اینا ویران کنندست

😆😆

تو یه تاپیکی دیدم که میگفت الان جاهلین مدرن هست کاملا حقیقت و گفته ، کلا تو همه چی جاهل شدن بعضی ها ...

جاهلیت مخ شماس ک توسظ اخوند برای اینک نسل شیعه ادامه پیدادکنه و کشور رو بجوانی بره سرویس شده وگرنه اللن بیشتر زنای متاهل باور کن باایندحقوق بدبختن اکثرا

چون امار طلاق در کشور میگ از دهر ده تا ازدواج ۹ تاش طلاقه

ما نمیتونیم منکر این بشیم که آدما به همدم احتیاج ندارن اصلا نمیشه چون ما آدمها اینجوری خلق شدیم مخصوصا ما خانمها هر چقدر هم که از نظر مالی مستقل باشیم از نظر عاطفی نمیتونیم مستقل باشیم نیاد به همسر و بچه داریم ، الان ایشون جوون هستن صبر کن یه کم سنشون بگذره بعد بیا از احوالاتش بگو ، ما تو فامیلمون از این دخترا داشتیم اللن در سن ۵۰ سالگی پشیمونه

وای دقیقا مشکل ما ایرانیا فضول بودن سرک تو زندگی بقیه کشیدم مقایسه کردن اینا ویران کنندست

قبول داری چیزی بود ک ب اسم امر ب معروف اخوند ورد کردتو کرد تو مغزما و ملت فصول شدن