2777
2789
عنوان

شوهرتون تو دعوا هرچی از دهنش دربیاد بگه غرورتون اجازه میده دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 23 پست
شوهر منم بد دهنه.بااین تفاوت مامان من کارمنده ولی هرچی میشه میگ چون مامانت کارمنده محبت مادری ندیدی ...

خوشبحالت حداقل دستت تو جیب خودته میتونی به داد خودت برسی 

من انگار تو باتلاق گیر افتادم نمیتونم کاری کنم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اصلا با این حرفا نمیتونم اروم شم همش حس می‌کنم وقتی چیزی می‌خرم منت رو سرمه بخدا همین الان ۶۰ میلیون ...

به خاطر اینکه نمیتونی حرف بزنی شماهم منت بزاری

با پررویی تمام باید رفتار کنی تا بشینه سرجاش

فکر کردی غرورت اجازه نمیده اون میگه آخی چه زن خوبی ؟خوشحالم میشه

باید بهش بفهمونی همه ی اون زندگی دارو ندارش مال خودته

من همسرم آدم خوبیه ولی جرو بحث تو همه خونه ها هست

من خودم کارمند بودم به خدا حقوقمم خیلی بالا بود 

ولی ازش پول میگرفتم یه بار گفتم پول بده گفت تو که پول داری گفتم دنیاهم داشته باشم از پول تو میخوام خرج کنم چون پولای توهم واسه من و زندگیمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا آخرش هم برا همونا میشه ۴۰ میلیون داده داداشش گفتم چرا نمیگیری؟؟گفت دادم به داداشم به تو رب ...

شما هم باید درخواست کنی....اگه انقدر وضعش خوبه چرا برای خرید ماشین یا ملک یا طلا سرمایه گذاری نمیکنید؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

به خاطر اینکه نمیتونی حرف بزنی شماهم منت بزاریبا پررویی تمام باید رفتار کنی تا بشینه سرجاشفکر کردی غ ...

اره دقیقا خوشحال میشه 

از اول بی زبون بودم که الان زن گداصفت غریبه حس طلبکاری داره از شوهرم ولی من هنوز یه پس انداز برا خودم ندارم

اره دقیقا خوشحال میشه از اول بی زبون بودم که الان زن گداصفت غریبه حس طلبکاری داره از شوهرم ولی من هن ...

نسدونی هر جور خودتو نشون بدی همونجوری تو ذهن بقیه نقش میبندی

خودتو با حرفات بالا بده تو ذهن شوهرت هم حک بشه

تو لیاقتت بهتریناست

تو توی جایگاه خودت از همه بالاتری

شما هم باید درخواست کنی....اگه انقدر وضعش خوبه چرا برای خرید ماشین یا ملک یا طلا سرمایه گذاری نمیکنی ...

یه زمین و مغازه و یه خونه داره،ماشین هم به لطف بورس و ارز نداشتیم تا اینکه یه پراید مدل پایین خریدیم تمام رنگ   

الانم تا میخوایم پول جمع کنیم هوس میکنه بر باد بده پولارو 

یه بار حرف انداختم گفتم حداقل یه چیزی به نام من کن،زمینو مثلا،منو بچه فرض کرد گفت باشه خودت تو کاغذ بنویس من امضا کنم همینجوری 😏انگار من خرم نمی‌دونم به نام کردن شاهد می‌خواد محضر می‌خواد 

دوباره سر خرید اون ماشین قراضه گفتم حداقل اونو به اسمم کن نکرد!گفت ول کن شاید بعدا ماشین ثبت نام کردیم به اسمت و کرد به اسم داداشش 

فکر کن ۱۲ ساله دارم زندگی می‌کنم دوتا بچه دارم،یه ماشین ۱۶۰ تومنی به اسمم نیست هیچی طلا ندارم یه گوشواره و یه حلقه مونده فقط برام 

بعد همون داداشش دعوا انداخت که منم از مغازه سهم میخوام برداشت یه تیکه ار مغازه رو داد بهش!

اصلا با این حرفا نمیتونم اروم شم همش حس می‌کنم وقتی چیزی می‌خرم منت رو سرمه بخدا همین الان ۶۰ میلیون ...

خرج کن ازش، طبق قوانین و فرهنگ و شرع و عرف کشور ایران اون پول حق تو و بچته و از هر پولی حلالتره خرج کن ازش، تا حیف و میلش نکرده. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
یه زمین و مغازه و یه خونه داره،ماشین هم به لطف بورس و ارز نداشتیم تا اینکه یه پراید مدل پایین خریدیم ...

کلا باید سبک زندگیتو تغییر بدی یه چیزی در روانت غلط داره میگذره، روی خودت و باورات کار کن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
۹۰ میلیون تو حساب بود برداشت ۳۰ تومنشو‌داد به دوستش گفتم چرا دادی؟؟دوباره داد و بیداد کرد که به تو ر ...

بگو هه گوشی؟

میخوای اسمتو از شناسنامم پاک کنم؟

توم باقی مونده پولو بردار طلا بخر بزار کونش بسوزه

دادو بیداد کرد ک پول کو بگو فقط خدا میدونه