2777
2789
عنوان

کسی هست با ای یو ای باردارشده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همه چی اوکی باشه میگیره نگران چی هستی

خسته شدم دیگه هر ماه دارو دارو اخرین بار شدن ۳ تومن ویزیت سونو وووو بماند😭

کاربر قدیمی هستم تعلیق شده.. برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن..

تازه 20 سالتهچرا نگرانی عزیزم

خستم حوصله دکتر رفتن دیگه ندارم این همه پول خرج کردیم میتونستم طلا بخرم لباس خوشگل بخرم رستوران بریم 🥺🥺 

بدترین موقع زندگیم حامله ام

وای نگووو مارو ببین بیچاره شدیم از بس دکتر رفتیم.. بازم بچه داری؟ حتما اون اذیت میکنه

خستم حوصله دکتر رفتن دیگه ندارم این همه پول خرج کردیم میتونستم طلا بخرم لباس خوشگل بخرم رستوران بریم ...

عزیزم یه مدت رها کن 

ورزش کن 

باور نمیکنی چندین نفر از اطرافیانم از جمله خواهرم با فقط چند ماه ورزش و باشگاه به راحتی باردار شدن 

حتی ناخواسته 

لایک ها رو رُند میکنم🤭

اگه یه درصد نشد کل درمانو ول کن و طبیعی اقدام کن خودش میشه مطمئن باش

اگه میشد تو این ۴ سال میشد

خستم حوصله دکتر رفتن دیگه ندارم این همه پول خرج کردیم میتونستم طلا بخرم لباس خوشگل بخرم رستوران بریم ...

اینقدرم زور نزن برای بچه دار شدن باور کن چیز خاصی نیست فقط درد و عذاب و استرسه بعد تویی ام ک اینجور فکر میکنی باید بدونی از وقتی بچه میاد اینقدر خرج داره کلا چیزی به خودت نمی رسه